Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Παγιατάκη: Ξεσπά για το σκάνδαλο με τα λεφτά

Παγιατάκη: Ξεσπά για το σκάνδαλο με τα λεφτά

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το ΣΔΟΕ αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του λίστα με Έλληνες που έχουν βγάλει λεφτά στο εξωτερικό. Μέσα στην περίφημη αυτή λίστα φιγουράρουν και κάποιοι αστρολόγοι, μεταξύ των οποίων κι ένα πρόσωπο με τα αρχικά Β.Π.

Και καταλαβαίνεις ότι δεν ήθελαν και πολύ για να βγάλουν το συμπέρασμα ότι τα εν λόγω αρχικά, αναφέρονται στην... Βίκυ Παγιατάκη. «Φωτιά» πήρε το διαδίκτυο, αφού ανέβαινε η μία ανάρτηση μετά την άλλη με τις υπόνοιες ότι πρόκειται για την αστρολόγο του «Πρωινού mou». Το «σκάνδαλο» έφτασε στα αυτιά της Παγιατάκη, η οποία λογικό κι επόμενο, έγινε έξαλλη.
«Δεν ονομάζομαι ούτε Βασιλική, ούτε Βένια. Το Βίκυ είναι χαϊδευτικό. Το κανονικό μου όνομα ξεκινάει από Φ και βεβαίως η εφορία και η τράπεζα δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις λογαριασμό με χαϊδευτικό. Οπότε δεν είμαι εγώ το πρόσωπο Β.Π» δηλώνει έξαλλη στην Espresso.
«Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είχα ποτέ έξω ούτε ευρώ σε καμία χώρα του εξωτερικού, και ούτε προτίθεμαι να βγάλω! Ούτε υπάρχει λογαριασμός, ούτε πρόκειται να υπάρξει. Και αν κάποιος ανακαλύψει οτιδήποτε που σχετίζεται με μένα, του δίνω το δικαίωμα να με φτύσει δημοσίως» συνεχίζει η αστρολόγος.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: