Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πάρτι για το καλό μιας ταινίας!


Οι συντελεστές της ταινίας «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι» σάς προσκαλούν στο crowd funding πάρτι τους, στις 7 Σεπτεμβρίου στο ΤΩΡΑ-Κ44, με τους Space Blanket και Phipo στην σκηνή!
Στην είσοδο, θα υπάρχει ένα κουτί, αρκετά μεγάλο να χωράει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την αγάπη σας και τις δωρεές σας.

Το « Κ.Ο.Υ.Τ.Ι » είναι η πρώτη ταινία μικρού μήκους της Κατερίνας Γιαννακοπούλου. Το ομώνυμο ξύλινο κουτί είναι ο καταλύτης της σχέσης μεταξύ τριών ανθρώπων. Ένας άνδρας (Αλέξανδρος Παπαιωάννου) με χόμπι τη ξυλουργική, μια γυναίκα (Χριστίνα Μανώλη) έγκυος στο πρώτο της παιδί, και η Κ., μία κοπέλα στο ξεκίνημα της ζωής της (Ζουλή Λεφέβρ), ζουν στο ίδιο σπίτι. Μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Όχι όμως και το ίδιο κρεβάτι. Η Κ. ζει σε ένα κουτί κάτω απ' το διπλό κρεβάτι του ζευγαριού.

Οι συντελεστές σημειώνουν στο δελτίο τύπου: «Μαζευτήκαμε και αρχίσαμε το ταξίδι της δημιουργίας της ταινίας. Όταν ήμασταν έτοιμοι και είχαμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο, τα πιο πρακτικά ζητήματα για τη μεταφορά απ΄την ιδέα στη πράξη, μας οδήγησαν μονοδρομικά στο crowd funding. Το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω και να το συνδυάζουμε με ποτό και μουσική,γιατί η εξωστρέφεια και ένα χαρούμενο υποστηρικτικό κοινό είναι αυτά που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα!»

Στις 7 Σεπτέμβρη στο ΤΩΡΑ-Κ44, είσοδο, το λοιπόν, θα υπάρχει ένα κουτί, αρκετά μεγάλο να χωράει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την αγάπη σας και τις δωρεές σας.

Δείτε εδώ το επίσημο μπλογκ της ταινίας.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: