Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η Ολίβια Ουάιλντ και ο Έρικ Μπάνα είναι ικανοί για όλα


Από το δημιουργό του εξαιρετικού "Οι Παραχαράκτες"


Ο Αυστριακός Στέφαν Ρουτζοβίτσκι που απέκτησε διεθνές κύρος με τους οσκαρικούς όσο και αριστουργηματικούς «Παραχαράκτες» του 2008 μπορεί πλέον να φέρει στα σετ του Χολιγουντιανούς πρωταγωνιστές κύρους και καρατερίστες των indies και το κάνει στο αμερικανικό του ντεμπούτο με την περιπέτεια «Deadfall», όπου πρωταγωνιστούν η Ολίβια Ουάιλντ, ο Έρικ Μπάνα, ο Τσάρλι Χάναμ, η Σίσι Σπέισεκ κι ο Κρις Κριστόφερσον.

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία σε καζίνο κοντά στα παγωμένα καναδικά σύνορα, δυο αδέλφια (Μπάνα – Ουάιλντ) αναγκάζονται να χωριστούν και να προσπαθήσουν να περάσουν τη συνοριακή γραμμή ακολουθώντας ο καθένας διαφορετικό δρόμο μέσα στο χιόνι, έχοντας αφήσει πίσω τους ένα διαλυμένο αυτοκίνητο κι ένα νεκρό. Η κοπέλα σταματάει διερχόμενο όχημα για οτοστόπ, γνωρίζεται με το νεαρό οδηγό, πρώην μποξέρ (Τσάρλι Χάναμ) και καταλήγει στο αγροτόσπιτο των γονιών του (Σπέισεκ, Κριστόφερσον) για το δείπνο των Ευχαριστιών. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο συνεργός κι αδελφός της κοπέλας την εντοπίζει, ενώ ο πρώην σερίφης πατέρας του καινούργιου της φίλου έχει ακόμα το χάρισμα να διαβάζει τα βλέμματα.

deadfall2 300x300 Deadfall script

Το σενάριο του νεοφώτιστου Ζακ Ντιν επαναδιατυπώνει το ερώτημα: «Υπάρχει κάτι που δε θα έκανε ο άνθρωπος για το χρήμα;» Το τρέιλερ, με το άγριο χιονισμένο τοπίο και τους παλμούς των φυγάδων να φτάνουν μέχρι τα αυτιά μας συνδυάζει θρίλερ, περιπέτεια και υπόσχεται ανατροπές. Σε αναλογία με τις εικόνες η ταινία θα κυκλοφορήσει στην καρδιά του χειμώνα.










Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: