Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Beachy hair όπως στη Victoria Secret Τα μαλλιά των "αγγέλων" έχουν το δικό τους how to.


Οι άγγελοι του οίκου Victoria' s Secret δεν είναι γνωστοί μόνο για τα καλλίγραμμα σώματά τους αλλά και για τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά τους.

Το μυστικό για το σέξι λουκ που έχουν τα μοντέλα σε κάθε σόου είναι οι ανάλαφροι κυματισμοί, η λάμψη και η απαλότητα που εκπέμπουν τα μαλλιά τους.
"Το τελικό λουκ δεν πρέπει να μοιάζει ψεύτικο» λέει ο διάσημος hair stylist Ορλάντο Πίτα. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι το ζητούμενο δεν είναι να δείχνουμε σαν κούκλες. Με τα σωστά προϊόντα και τις τεχνικές των ειδικών το αποτέλεσμα είναι σέξι και εύκολο να δημιουργηθεί.

Σωστή φροντίδα
Για την περιποίηση τους επιλέγουμε προϊόντα που δεν βαραίνουν την τρίχα. Ιδανικά είναι τα ειδικά κοντίσιονερ με ελαφριά σύνθεση ή ένα λάδι μαλλιών το οποίο απλώνουμε στα μαλλιά πριν το λούσιμο.

Extra κίνηση
Για να δώσουμε περισσότερη κίνηση αφού τα σκουπίσουμε με πετσέτα ψεκάζουμε στις ρίζες ένα ελαφρύ σπρέι και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε γενναίες δόσεις από αφρό μαλλιών. Αν το μήκος των μαλλιών φτάνει μέχρι τους ώμους ή μακρύτερα, η ποσότητα του προϊόντος πρέπει να είναι περίπου όσο το μέγεθος ενός μανταρινιού.

Η σωστή βούρτσα
Μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα (όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα) δίνει σώμα και κίνηση από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Διαλέγουμε μια με φυσική τρίχα η οποία πιάνει τα μαλλιά καλύτερα έτσι ώστε να μπορούμε να τα τραβάμε χωρίς όμως να καταστρέφουμε την τρίχα.

Όγκος με ρόλεϊ
Μπορεί να μοιάζουν παλιομοδίτικα αλλά τα ρόλεϊ προσθέτουν επιπλέον όγκο μετά το στέγνωμα με σεσουάρ, Χρησιμοποιούμε μεγάλο ρόλεϊ τα οποία τοποθετούμε στα μαλλιά από το ύψος των ζυγωματικών και κάτω. Αν τα μαλλιά είναι πιο κοντά επιλέγουμε μικρότερο μέγεθος ρόλεϊ.

Για μοναδική υφή
Οι beachy κυματισμοί δεν γίνονται έτσι απλά. Ακόμα κι αν έχουμε φυσικά σπαστά μαλλιά για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα όπως τα κορίτσια στα σόου της Victoria Secret, χρησιμοποιούμε το ειδικό σίδερο και ολοκληρώνουμε με ένα προϊόν που εξασφαλίζει extra λάμψη.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: