Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

$10.000.000 στον πρίγκηπα Harry για να γυρίσει πορνό


Μετά το σκάνδαλο του Λας Βέγκας, η βασιλική οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα κύμα δημοσιότητας μετά την προσφορά εταιρείας παραγωγής πορνογραφικών ταινιών στον πρίγκηπα Harry για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίας της έναντι αμοιβής 10 εκατομμυρίων δολαρίων.


Η επιστολή που έχει σταλεί στο Παλάτι από την Vivid Entertainment δημοσιεύθηκε εχθές και είναι συντεταγμένη σε σοβαρό επαγγελματικό ύφος περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρεις της προσφοράς, αποκαλύπτει πως ο τίτλος της ταινίας θα είναι The Trouble With Harry και χαρακτηριστικά αναφέρει. "Μας άρεσαν οι πρόσφατες φωτογραφίες από το Λας Βέγκας. Ό,τι συμβαίνει εκεί, σπάνια μένει εκεί, δυστυχώς. Θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνεται πραγματικά ο πιο cool πρίγκηπας πρωταγωνιστώντας σε μια διασκεδαστική σέξι μεγάλης παραγωγής ταινία. Μπορεί να γυριστεί σε location της αρεσκέιας σας και θα φέρει κοντά τον συναρπαστικό βασιλικό σας κόσμο με ένα εντυπωσιακό σύμπαν όμορφων γυναικών. Φυσικά ο μικρός Χάρι θα εμφανιστεί και αυτός αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι οι σκηνές σεξ θα είναι πολύ καλά σκηνοθετημένες και τα "βασιλικά κοσμήματα" δεν θα σμικρυνθούν με κανέναν τρόπο.

Το άκουσε και αυτό ο πρίγκηπας που έχει ακούσει τα εξ αμάξης από την στιγμή που δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες που τον δείχνουν γυμνό μετά από ένα παιχνίδι στριπ μπιλιάρδου στο Βέγκας. Λέγεται πως εξαιτίας αυτής της επιστολής ο μικρός πρίγκηπας έφαγε ένα γερό κατσάδιασμα από τον πατέρα και την γιαγια του ενώ τον πίεσαν να προβεί και σε δημόσια απολογία. Η δήλωση του αναμένεται πριν από το τέλος των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στις 29 Αυγούστου. Εμείς πάντως συντασσόμαστε με τα πολυάριθμα tweets που συμπονούν τον Harry που περνά τα νιάτα του κάτω από τα ενοχλητικά ζουμ των φακών των paparazzi. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: