Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Κοντά σε εξαγορά του Twitter η Apple


Κοντά σε εξαγορά του Twitter η Apple

Σε στενή επιχειρηματική σχέση βρίσκονται Twitter και Apple με τις φήμες να μιλούν για πιθανή εξαγορά μέρους του social network από την Apple.


Η Apple φαίνεται διατεθειμένη να επενδύσει στο Twitter ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να βελτιώσει τις χαμηλές της επιδόσεις στην κοινωνική δικτύωση.

Το Twitter δείχνει μονόδρομος για την Apple καθώς το Facebook έχει ισχυρές σχέσεις με τη Microsoft ενώ η Google έχει δημιουργήσει το δικό της κοινωνικό δίκτυο Google Plus.

Οι συζητήσεις των δύο εταιρειών είναι ακόμα εμπιστευτικές όμως το ρεπορτάζ των New York Times επικαλείται πηγές που σχετίζονται με την εταιρεία.

Η Apple έχει τεταμένες σχέσεις με το Facebook από την εποχή της δημιουργίας του Ping αν και στη νέα έκδοση του iOS έχει ανακοινωθεί μεγαλύτερη ενσωματώση του Facebook στις λειτουργίες των συσκευών.

Την ανάγκη για επενδύσεις στην κοινωνική δικτύωση είχε τονίσει και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σε πρόσφατο συνέδριο.

Ο Tim Cook είχε δηλώσει ότι η Apple “δεν χρειάζεται να έχει στην ιδιοκτησία της ένα κοινωνικό δίκτυο. Χρειάζεται όμως να είναι κοινωνική” ανοίγοντας το δρόμο για επενδύσεις σε ένα κοινωνικό δίκτυο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: