Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ε. Παπαβασιλείου, Τ. Στεφανίδου, Δ. Βανδή με τα sexy μαγιό τους



Είτε βρίσκονται στην Αθήνα, είτε σε κάποιο από τα νησιά μας, οι εγχώριοι celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει τα μπάνια τους. Η Έλενα Παπαβασιλείου, η Δέσποινα Βανδή και η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσαν το μαγιό τους και έδειξαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους.


Μπορεί οι τρεις celebrities να βρέθηκαν σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όμως όλες τους έριξαν τις βουτιές τους, τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα (και τα αδιάκριτα φλας των παπαράτσι).
Οι καλοκαιρινές διακοπές για τη Δέσποινα Βανδή έχουν ήδη ξεκινήσει. Έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήρε τα δυο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, και πήγαν να δροσιστούν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello "συνέλαβε" τη μαμά Δέσποινα, η οποία προτίμησε την πισίνα για τις βουτιές τους. Όσο για το κορμί της; Είναι πραγματικά ζηλευτό μιας και η τραγουδίστρια κάνει 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική με τον προσωπικό της γυμναστή και ιδού τα αποτελέσματα!
Με τα παιδιά και τον σύζυγο βρέθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία ξεκίνησε τις διακοπές της στη Δροσιά Χαλκίδας. Η Τατιάνα προτίμησε μαγιό σε κίτρινη απόχρωση, ενώ την παράσταση έκλεψε η γλυκύτατη κόρη της.
 
 
Όσο για την Έλενα Παπαβασιλείου;  Η παρουσιάστρια, συνδυάζει δουλειά και διακοπές, μιας και έχει επισκεφτεί τη Σύρο για τις ανάγκες της ραδιοφωνικής της εκπομπής στο "Sfaira".


 
Η ίδια φρόντισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της στο twitter για να δείξει στους φίλους της πόσο καλά περνάει (και το κατακόκκινο μαγιό).



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: