Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Malware θα κόψει την Internet σύνδεση των χρηστών τη Δευτέρα

Malware θα κόψει την Internet σύνδεση των χρηστών τη Δευτέρα;

Αναμφίβολα οι ιοί και κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό είναι ικανά να μας βάλουν σε μπελάδες και να προκαλέσουν δυνατό πονοκέφαλο.


Τώρα το Facebook, η Google, οι πάροχοι Ίντερνετ κι ειδική ιστοσελίδα του FBI έχουν ανεβάσει προειδοποιήσεις για ένα καινούριο malware που υπάρχει ανησυχία ότι την ερχόμενη Δευτέρα μπορεί να κόψει παροχή Ίντερνετ σε χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως.

Βέβαια, να διευκρινίσουμε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους υπολογισμούς να κάνουν λόγο για 64.000 μολυσμένους υπολογιστές από σύνολο 277.000 σε ολόκληρο τον κόσμο.
Γι' αυτό έχει γίνει σύσταση σε όλους τους χρήστες να ελέγξουν τον υπολογιστή τους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είναι καθαρός από το συγκεκριμένο malware. Όσοι χρήστες πάλι το εντοπίσουν στο σύστημά τους, η σύνδεσή τους στο Ίντερνετ θα κοπεί τη Δευτέρα και θα μπορέσουν να την επαναφέρουν μόνο σε συνεργασία με την εταιρεία που τους παρέχει Ίντερνετ.
Το εν λόγω malware παρουσιάστηκε όταν χάκερς προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο περισσότερων από 570.000 υπολογιστών παγκοσμίως μέσω διαφημιστικού scam. Προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, το FBI δημιούργησε ένα προσωρινό δίχτυ ασφαλείας, εγκαθιστώντας δύο Internet servers για να αντικαταστήσει τους μολυσμένους.
Αυτό, όμως, το δίκτυο θα σβήσει την ερχόμενη Δευτέρα, εξ ου και το πρόβλημα με τα σύνδεση στο Ίντερνετ.
Όποιος επιθυμεί να ελέγξει τον υπολογιτή του, αρκεί να κάνει κλικ εδώ.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: