Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Euro 2012: Μπαλοτέλι: «Θα βάλω 4 γκολ!»

Euro 2012: Μπαλοτέλι: «Θα βάλω 4 γκολ!»


Καρέ τερμάτων θέλει να κάνει ο… φειδωλός Μάριο Μπαλοτέλι απέναντι στην Ισπανία, με τον άσο της Ιταλίας να σημειώνει με νόημα: «Καταπληκτικό θα είναι ακόμη και αν κερδίσουμε χωρίς να βάλω γκολ!».

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά με… τέσσερα τέρματα θέλει να φιλοδωρήσει την άμυνα των «φούριας ρόχας» ο Μάριο Μπαλοτέλι στον αυριανό τελικό του Euro 2012, οδηγώντας τους «ατζούρι» στην κατάκτηση του τροπαίου!

Ο Ιταλός επιθετικός μετράει τρία γκολ ως τώρα στην διοργάνωση, όπως και οι Μάριο Γκόμεζ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Άλαν Τζαγκόεφ και Μάριο Μάτζουκιτς. Αν βάλει τουλάχιστον ένα ακόμα θα… προβάρει το χρυσό παπούτσι, καθώς μόνο οι Φερνάντο Τόρες, Σεσκ Φάμπρεγας και Τσάμπι Αλόνσο που συνεχίζουν τον «απειλούν», έχοντας όλοι τους από δύο «τεμάχια»…

«Ελπίζω να σκοράρω τέσσερα γκολ, όχι δύο. Η ημέρα που πήραμε την πρόκριση για τον τελικό ήταν η καλύτερη της ζωής μου, ελπίζω η Κυριακή να είναι ακόμη καλύτερη. Θέλω να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ισπανία, ανεξάρτητα από το πως θα παίξουμε», είπε αρχικά ο Μπαλοτέλι.

Και συμπλήρωσε: «Αν κερδίσουμε και αν σκοράρω θα πάρω το χρυσό παπούτσι κάτι που θα είναι καταπληκτικό. Ωστόσο, καταπληκτικό θα είναι ακόμη και αν κερδίσουμε χωρίς να βάλω γκολ».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: