Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Φιλίτσα Καλογεράκου: Τραυματίστηκε από το σπαθί άλλου ηθοποιού


Φιλίτσα Καλογεράκου: Τραυματίστηκε από το σπαθί άλλου ηθοποιού

Η Φιλίτσα Καλογεράκου τραυματίστηκε στις πρόβες από το σπαθί συναδέλφου της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παιδική παράσταση «Δον Κιχώτης», η οποία παιζόταν όλο τον χειμώνα στο θέατρο «Αθήναιον» στη Θεσσαλονίκη και τώρα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, χτύπησε πάνω στο σανίδι, στη διάρκεια μιας σκηνής με ξιφασκία.

Ο συνάδελφός της που υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ένας άλλος ηθοποιός που παίζει τον ρόλο ενός «κακού» κονταροχτυπιόντουσαν με τα σπαθιά τους προβάροντας μια δύσκολη σκηνή του έργου. Η Φιλίτσα, που επίσης βρισκόταν μαζί τους στη σκηνή υποδυόμενη τη Δουλτσινέα, ένιωσε κάποια στιγμή έναν φοβερό πόνο στο πόδι της.

Στην αρχή δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, αλλά γρήγορα διαπίστωσε πως το σπαθί του ενός συναδέλφου της είχε... προσγειωθεί πάνω της. Το σπαθί καρφώθηκε πάνω στο δάχτυλο του ποδιού της, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να αρχίσει να σφαδάζει από τους πόνους.

Αμέσως οι συνάδελφοί της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της συμπρωτεύουσας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και της συνέστησαν ανάπαυση.

«Το σπαθί έπεσε πάνω στο δάχτυλο και μου έσκισε το νύχι. Θα μπορούσε να είχε πέσει σε άλλο σημείο πάνω μου και να μου είχε προξενήσει μεγαλύτερη ζημιά. Ευτυχώς!» δηλώνει αποκλειστικά στην «Espresso» η ηθοποιός που, αν και με δεμένο πόδι, εμφανίζεται στην παράσταση που ξεκίνησε προχθές την περιοδεία της από την Πτολεμαΐδα και σήμερα θα παιχθεί στην παραλία Βελίκα στη Λάρισα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: