Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Νικητής ριάλιτι μπλεγμένος στο φονικό της Κρήτης!

Νικητής ριάλιτι μπλεγμένος στο φονικό της Κρήτης!


Ο νικητής γνωστού ριάλιτι φαίνεται ότι είναι ένας από τους τρεις δράστες που αναζητά η Ασφάλεια Ηρακλείου για την υπόθεση του διπλού φονικού την περασμένη Κυριακή στον Προφήτη Ηλία Κρήτης, που έχει προκαλέσει σοκ τόσο στο νησί όσο και σε όλη την Ελλάδα.


Εις βάρος του νεαρού Κρητικού, που είχε κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου και έφυγε πλουσιότερος κατά 200 χιλιάδες ευρώ από το reality, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί τον αναζητούν σε όλο το νησί προκειμένου να τον φέρουν γι ακόμη μία φορά αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.

Ο νικητής του ριάλιτι έχει κατά καιρούς απασχολήσει τις αρχές για αρκετές υποθέσεις, ενώ είναι αδελφός του52χρονου κρεοπώλη ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη, ενώ από σφαίρα που εξοστρακίστηκε νεκρός έπεσε και ο 62χρονος Μανώλης Σταυρουλάκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού, αφού υπάρχει διάχυτος ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα.
Μάλιστα, έχουν σχηματίσει δικογραφία τόσο κατά του 52χρονου δράστη όσο και των δύο αδερφών του, αλλά και κατά του 17χρονου γιου του. Αμέσως μετά την πράξη τους τα δύο αδέρφια του δράστη εξαφανίστηκαν, όπως και οι υπόλοιποι συγγενείς τους από το χωριό, καθώς οι συγγενείς των θυμάτων απειλούσαν -και εξακολουθούν να απειλούν- ότι ο κύκλος αίματος δεν έχει κλείσει.
Πάντως, οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία, τονίζουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του παίκτη προκαλεί επεισόδια στο χωριό. Ωστόσο τώρα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο. Όπλα, ξυλοδαρμοί, κομμένα λιόφυτα και ο φόβος κυριαρχούν εδώ και χρόνια στο χωριό. Για τον λόγο αυτό αντιπροσωπεία από το χωριό επισκέφτηκε την εισαγγελέα και τον περιφερειάρχη και κατέθεσε αίτημα απομάκρυνσης της οικογένειας του 52χρονου κρεοπώλη, για να κλείσει ο «κύκλος» του αίματος.

Το έπαθλο και η πολυτάραχη ζωή του παίκτη
Ο νεαρός Κρητικός που αναζητείται από τις αρχές με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. Έπειτα πήρε μέρος ως κομπάρσος σε ταινία σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη, που κέρδισε κοινό και κριτικούς σε διεθνές επίπεδο. Ο νεαρός από την Κρήτη ξεχώρισε αμέσως ανάμεσα στους συμπαίκτες του λόγω της ηγετικής του φυσιογνωμίας και του εκρηκτικού ταμπεραμέντου του. Συχνά οι τηλεθεατές τον παρακολουθούσαν να κοντράρεται μέσα στο reality, ενώ μια φορά ήρθε στα χέρια με πρώην συμπαίκτη του και επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.
Όταν το παιχνίδι τελείωσε και επέστρεψε στην Κρήτη, ξεκίνησαν και οι περιπέτειές του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε δικαστικό. Ερωτεύτηκε παράφορα μια κοπέλα από την παραγωγή του παιχνιδιού, με την οποία απέκτησαν και ένα παιδί. Ο έρωτάς τους όμως δεν κράτησε πολύ και ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους. Ο νεαρός βρήκε μόνιμη δουλειά και λίγο αργότερα ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της καρδιάς του. Απέκτησε και ένα παιδί πριν από λίγα χρόνια, αλλά η μοίρα τον χτύπησε σκληρά, αφού το παιδί του «έφυγε» ξαφνικά. Τότε είχε κατηγορήσει τους γιατρούς για ανευθυνότητα. Πριν από τρία χρόνια είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, καθώς μια πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, ενώ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε σχέση και με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, που είχε βρεθεί νεκρός, καμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: