Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η Μαρινέλλα θα υποδυθεί μια δεσμοφύλακα


Η Μαρινέλλα θα υποδυθεί μια δεσμοφύλακα

Στο θέατρο αυτό το χειμώνα η διάσημη τραγουδίστρια.

Αν και ακούγεται και γράφεται εδώ και καιρό ότι η Μαρινέλλα θα επιστρέψει στη σκηνή του θεάτρου, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε τελικά τα χέρια με τον Σταμάτη Φασουλή. Η Μαρινέλλα συμφώνησε να βρεθεί το φετινό χειμώνα στο θέατρο "Παλλάς" στο μιούζικαλ "Σικάγο". Θα υποδυθεί το ρόλο της Big Mama (για όσους θυμούνται, τον αντίστοιχο ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ, είχε ερμηνεύσει η Queen Latifah). Ο ρόλος της δεν είναι πρωταγωνιστικός, αλλά είναι πολύ σημαντικός στην εξέλιξη του έργου.

Βέβαια το γεγονός ότι ο ρόλος έχει γραφτεί για μαύρη ηθοποιό, με σωματικές αναλογίες τέτοιες, ώστε να δικαιολογεί το τίτλο "Big Mama" (όπως συνήθως αποκαλείται μια μεγαλόσωμη μαύρη γυναίκα) δεν στάθηκε εμπόδιο για το Φασουλή που ήθελε μια star για το ρόλο παρά μια αυθεντική ερμηνεία. Προφανώς το σκεπτικό του σκηνοθέτη είναι καλύτερα περισσότερα εισιτήρια, παρά αυθεντική απόδοση του έργου. Ποιος μπορεί να τον παρεξηγήσει στις μέρες του ζούμε;
Τους δύο βασικούς ρόλους θα μοιραστούν η Σμαράγδα Καρύδη και η Τάνια Τρύπη. Στο ρόλο του δικηγόρου θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ το σύζυγο της κατηγορούμενη γα φόνο Roxie θα υποδυθεί ο Αντώνης Λουδάρος.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής και το μιούζικαλ θα ανέβει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι παραστάσεις του "Απατεώνες και τζέντλεμαν".


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: