Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Τι μπορεί να πάθει ένα ζευγάρι στα βουνά;


O Άλεξ και η Νίκα είναι νέοι, ερωτευμένοι και έτοιμοι να παντρευτούν. Λίγο πριν ανταλλάξουν όρκους, φορούν τα σακίδια στον ώμο και ξεκινούν για ένα ταξίδι περιπέτειας στα βουνά του Καυκάσου.

Το ζευγάρι, μαζί με ντόπιο ξεναγό, ακολουθούν ένα δύσβατο ορειβατικό μονοπάτι περνώντας από τοπία και που κόβουν την ανάσα. Ανάμεσα σε ωραίες στιγμές, αστεία, ανέκδοτα και φωτογραφίες θα συμβεί το αναπάντεχο. Μέσα σε λίγα λεπτά όλα γκρεμίζονται και τίποτα δεν είναι όπως πριν. Ό,τι πίστευε ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά και για τον άλλο ανατρέπεται τόσο δραματικά που οι ήρωες αισθάνονται μόνοι κι απροστάτευτοι.


Αυτή η σύνοψη ανήκει στο φιλμ της Τζούλια Λόκτεφ «Τhe Loneliest Planet», που υπόσχεται μια γερή δόση αλλόκοτων καταστάσεων και ανατροπών. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, Γκαέλ Γκαρθία Μπερνάλ και Χάνι Φιρστενμπεργκ γίνονται ζευγάρι και αναζητώντας την περιπέτεια βρίσκονται αντιμέτωποι με κάτι που δεν είχε προβλέψει καμιά ταξιδιωτική οδηγία.



Δεν είναι σαφές αν το «κακό» έρχεται με τη μορφή κάποιου (μετα)φυσικού φαινομένου ή κάποιου μυστηρίου, αλλά από την υπόθεση προκύπτει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια κλασική αναμέτρηση ανθρώπου εναντίον φύσης, αλλά φύσης εναντίον … έρωτα.
Η ανεξάρτητη αυτή παραγωγή έχει δώσει το «παρών» σε πολλά φεστιβαλικά ραντεβού τη χρονιά που πέρασε και κυκλοφορεί το φθινόπωρο στις ΗΠA.
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: