Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ανοιξαν οι κάλπες


Ανοιξαν οι κάλπες

Άνοιξαν σήμερα στις 7.00 το πρωί οι κάλπες, για μια αναμέτρηση που θεωρείται καθοριστική για το μέλλον της χώρας.
Η παγκόσμια κοινότητα στρέφει το βλέμμα στην χώρα μας, με πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού να κάνουν λόγο για την πιο σημαντική «πολιτική παρτίδα» στην σύγχρονη ελληνική ιστορία που θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας εντός ευρώ και ΕΕ, αλλά θα δώσει και το στίγμα για την επόμενη μέρα σε μια Ευρώπη που διανύει μακρά περίοδο κρίσης. Πολλές ήταν οι χθεσινές παρεμβάσεις ευρωπαίων αξιωματούχων που προέτρεψαν τους Έλληνες να μην γυρίσουν πλάτη στο ευρώ.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 19.00, ενώ τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις 21.30.


Οι εκλογικοί κατάλογοι παραμένουν ίδιοι με αυτούς των εκλογών της 6ης Μαϊου. Συνεπώς οι πολίτες ψηφίζουν στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν και στις 6/5. Ωστόσο όσοι δεν γνωρίζουν που ψηφίζουν, μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών (πατήστε εδώ) καθώς και στις τηλεφωνικές γραμμές: 213 136 1500 και 213 136 4500 (20 γραμμές) από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 19.00.
Σήμερα οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μόνο το ψηφοδέλτιο με το κόμμα που επιθυμούν να ψηφίσουν, χωρίς να βάλουν σταυρούς προτίμησης υπέρ των υποψήφιων βουλευτών. Εντούτοις, ψηφοδέλτια με σταυρό προτίμησης θα καταμετρηθούν ως έγκυρα. Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει επίσης στους ψηφοφόρους ότι τα ψηφοδέλτια της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης έχουν αλλάξει και συνεπώς τα παλιά ψηφοδέλτια των εκλογών της 6ης Μαϊου ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ και αν βρεθούν μέσα στην κάλπη θα εκληφθούν ως ΑΚΥΡΑ.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: