Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μεθυσμένη από έρωτα η Σύλβια



Η Σύλβια Παπαδάκη ζει τον απόλυτο έρωτα. Το σέξι μοντέλο εδώ και αρκετό καιρό έχει σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Μηλιώνη. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα μένουν μαζί σ’ ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.


Η σχέση τους πήγαινε πάρα πολύ καλά κι έτσι αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο επιχειρηματίας έκανε την πρόταση στη Σύλβια για συγκατοίκηση και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».

Η σχέση του λαμπερού ζευγαριού μετράει αρκετούς μήνες, αν και οι δυο τους έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τους παπαράτσι, αφού κρατούν χαμηλούς τόνους. Η Σύλβια αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, όπως έκανε πάντα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Εκείνος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του μελαχρινού μοντέλου και εκείνη από την έντονη προσωπικότητά του και το αστείρευτο χιούμορ του.

Δεν ήθελε πολύ για να... δέσει το γλυκό, αφού ο επιχειρηματίας από την πρώτη στιγμή την πολιόρκησε και εκείνη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του γνωστού μοντέλου, πρόσφατα γύρισε από τη Νέα Υόρκη και έχει σκοπό να μείνει όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Από Σεπτέμβριο θα βρεθεί πάλι στην Αμερική, αφού εκεί έχει πολλές προτάσεις που σχετίζονται με τον χώρο του modeling.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: