Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τι μπορεί να σε διδάξει μια σχέση που τελείωσε

<b>Πως είναι για σένα η ιδανική σχέση</b>  Εσύ ήθελες να είσαι συνέχεια μαζί του, να τα κάνετε όλα παρέα αλλά εκείνος προτιμούσε να σε βλέπει κάθε εβδομάδα και να μιλάτε αραιά στο κινητό.  Εσύ ήθελες

Σταμάτα την κλάψα. Κι όμως, ο πρώην δεν είναι τόσο άχρηστος. Μια σχέση που διαλύθηκε μπορεί να σε διδάξει πολλά πράγματα και για την επόμενη και για σένα την ίδια. Στις επόμενες σελίδες θα μάθεις γιατί αξίζει να περάσεις ένα χωρισμό.


Πόσο ζηλιάρα είσαι;

Πάντα έλεγες πως είσαι άνθρωπος δίχως πάθη, πως έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε εκείνον τον άντρα που θα βρεθεί στο πλάι σου. Κι ύστερα, ήρθε η καψούρα, κι άρχισες να τσεκάρεις το κινητό του, να σκέφτεσαι που είναι όταν δεν είναι μαζί σου, να βγαίνεις βόλτα με το πράσινο ανθρωπάκι μέσα σου, να σε καίει η ζήλεια λες και κάνεις σάουνα στις κατσαρόλες της κολάσεως.

Αν μάλιστα η τελευταία σχέση καταστράφηκε από τη ζήλεια σου, να είσαι σίγουρη πως στην επόμενη θα μάθεις να ζηλεύεις πιο έξυπνα!



Πόση απιστία μπορείς να αντέξεις

Μέχρι να το ζήσεις, είναι κάτι που δεν ξέρεις πόσο μπορεί να σου κοστίσει. Συνηθίζουμε να λέμε πως δεν υπάρχει μέλλον σε μια σχέση μετά από μια απιστία. Κι όμως, χιλιάδες γυναίκες συγχωρούν τα ξενοκοιτάγματα του καλού τους από αγάπη, από ανάγκη, από...

Ε, αν δεν το ζήσεις - να σου πει πως ήταν μια νύχτα ζόρικη, πως δεν σημαίνει τίποτα για εκείνον ή ακόμα χειρότερα αν ανακαλύψεις εσύ την κουτσουκέλα και αναρωτιέσαι τι να κάνεις- δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για την αντίδρασή σου.



Ποιοί είναι οι πραγματικοί σου φίλοι

Μέχρι το σχολείο έλεγες πως δεν θα έφτυνες ποτέ τις κολλητές για έναν άντρα. Η τελευταία σχέση μπορεί να σε κάνει να δεις κατάματα την αλήθεια: ναι μπορείς να στήσει τις κολλητές για να είσαι αγκαλιά μαζί του.

Όσες κατανοήσουν τον έρωτά σου (όποια κατάληξη και να έχει) και μείνουν δίπλα σου, αξίζουν και τη φιλία σου.



Πως είναι για σένα η ιδανική σχέση

Εσύ ήθελες να είσαι συνέχεια μαζί του, να τα κάνετε όλα παρέα αλλά εκείνος προτιμούσε να σε βλέπει κάθε εβδομάδα και να μιλάτε αραιά στο κινητό.
Εσύ ήθελες ταξίδια, κι εκείνος ως σπιτόγατος προτιμούσε να μένει σπίτι.
Εσύ ήθελες κάποιον να σε βοηθά στις δουλειές, κι εκείνος προτιμούσε να παίζει Pro.

Τώρα λοιπόν που έζησες την σχέση όπως Δεν την θέλεις, θα βρεις κάποιον που να θέλει όσα θέλεις. Και θα ζήσετε ευτυχισμένοι και ουχί καταπιεσμένοι για πάντα!



Πόσο σύντομα μπορείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου

Νόμιζες πως είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού αλλά πιο πολύ σε βάτραχος εξελίχθηκε. Και τώρα; Χωρισμός.

Αν δεν τα πιεις μετά το χωρισμό, αν δεν φας 10 κιλά παγωτό, αν δεν κλάψεις, πως θα εξιλεωθείς. Άσε που θα μετρήσεις τα όριά σου; Πόσο καιρό μπορείς να τον κλαις το μακαρίτη; Πόσο καιρό θα κάνεις για να ξαναγελάσεις, να ερωτευτείς ξανά;



Να ζεις τη στιγμή

Πόσες φορές δεν σκέφτηκες όσο ήσουν μαζί του, το για πάντα, Πόσες φορές αγωνιούσες: θα είμαστε μαζί; Θα μας βρει το καλοκαίρι χώρια; Αντί να ζεις με το φόβο, οφείλεις να ζεις τη στιγμή.

Φρόντισε να περνάς καλά, σούπερ, τέλεια, ουάου μέσα στη σχέση όσο αυτή υφίσταται και το μετά ας μην σε απασχολεί!




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: