Η Μαίριλυν θα είναι πάντα μια εικόνα που οι γυναίκες θα αντιγράφουν. Δεν έχει εποχή, δεν ξεπερνιέται από μόδες και φυσικά ποτέ δεν είναι δυνατό στην ουσία να την αντιγράψεις. Όμως κάποια στοιχεία από την εικόνα της μπορούμε να τα δανειστούμε ειδικά τώρα που το στυλ της εποχής μας ταιριάζει με τη δική της εποχή..
Η Joe Zee προτείνει μερικά κομμάτια που θα μας φέρουν πιο κοντά στην εικόνα της απόλυτης γυναίκας.
Η μόδα της εποχής μας ταιριάζει με εκείνη την εποχή της Μαίριλυν. Έτσι αυτό το σύνολο είναι εύκολο να το πετύχετε με ένα φετεινό σορτς με τη μέση ψηλά, εφαρμοστό μπλουζάκι και παπούτσια μπαλαρίνες.
Ακόμα και τα μαγιώ εκείνης της εποχής είναι ίδια με τα φετεινά μοντέρνα ρετρό μαγιώ.
Αγαπημένο αυτο το ινγκόγνιτο στυλ. Κι ενώ τώρα οι στάρλετς συλλαμβάνονται από τους παπαράτσι με τσιν σορτς και μπότες, η κλασσι εκδοχή της Μαίριλυν επιμένει στα μαύρα γυαλιά το μαντήλι, και τις μπαλαρίνες. Το παντελόνι είναι πολύ πολύ στυλάτο!!!
Και με το χρυσό ρούχο από την ταινία "Πως θα παντρευτείτε έναν εκατομυριούχο". Το φόρεμα κλεψύδρα είναι του J. Mendel. Μιμείται απολύτως το ίδιο φόρεμα της Μαίριλυν με τον ένα ώμο. Τα παπούτσια είναι φυσικά του κυρ Manolo.
Πηγη 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/



0 σχόλια: