Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο Will Smith δέχτηκε "επίθεση" από άνδρα: Είναι τυχερός που δεν του έριξα μπουνιά!



Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ο σταρ του Χόλιγουντ Will Smith και μόνο που δεν βιαιοπράγησε εναντίον κάποιου... Ο 43χρονος ήταν στην Μόσχα με αφορμή την προώθηση της ταινίας "Men In Black 3" στην οποία πρωταγωνιστεί κι ο άνθρωπος που τον έκανε έξω φρενών ακούει στο όνομα Vitalii Sediuk.




Πρόκειται για φαρσέρ της Ukrainian TV, ο οποίος τον αγκάλιασε και προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα, καθώς ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν στον χώρο όπου θα έδινε συνέντευξη.

Όπως διαβάσαμε στην "Daily mail", ο Smith δήλωσε: "Ήταν τυχερός που σταμάτησε την πλάκα νωρίς και δεν του έριξα μπουνιά!... Ως, αυτό μάλλον δεν έπρεπε να το πω στην κάμερα!". Παρόλα αυτά, μια μιρκή σφαλιαρίτσα την εισέπραξε ο φαρσέρ!



Δες το βίντεο:

 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: