Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Οι stars που έχουν πολύ κακή σχέση με το ξυραφάκι!



Τις stars που έχουν πολύ κακή σχέση με το ξυραφάκι και γενικότερα την αποτρίχωση μπορείτε να… απολαύσετε παρακάτω!


Μερικές από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες της διεθνούς showbiz, πιάστηκαν με την τρίχα κάγκελο, εντελώς αξύριστες, να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, αμέριμνες, χωρίς να έχουν αίσθηση πως ο φακός εστιάζει… στα τριχωτά μέρη του σώματός τους.

Ξεκινάμε με την Denise Richards, που μπορεί να είναι ξανθιά, αλλά το μουστάκι παραμένει μουστάκι. Με το φως του ήλιου να είναι αμείλικτο και την τρίχα να είναι κάγκελο, τα… τριχωτά αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν στο πρόσωπο της διάσημης ηθοποιού.



Συνεχίζουμε με ένα ακόμα πιο αηδιαστικό στιγμιότυπο. Πρόκειται για τις μασχάλες της Julia Roberts, που εκτός από αξύριστες είναι και ιδρωμένες. Δεν θέλουμε ούτε να φανταστούμε πώς θα μύριζαν στην εν λόγω χρονική στιγμή που βλέπουμε στη φωτογραφία.



Στη συνέχεια βλέπετε μια… «τεχνητή» τρίχα, αυτή της Lady Gaga, η οποία αποφάσισε έτσι να προκαλέσει, βάζοντας τρίχα τύπου extension στη μασχάλη. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι φυσικό, αλλά είναι εξίσου αηδιαστικό.



Συνεχίζουμε με την Alicia Keys, που μπορεί τη μασχάλη να την ξυρίζει, αλλά το στήθος, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, παραμένει τριχωτό!



Αξύριστη πιάστηκε και η -δεν θα το πιστεύετε- Beyonce, η οποία εθεάθη με τη μασχάλη μαύρη από την τρίχα, να ποζάρει υπέρλαμπρη στον φωτογραφικό φακό. Τι κρίμα που κανείς δεν πρόσεξε το λαμπερό της χαμόγελο.



Δείτε εδώ την Drew Barrymore. Ολόκληρος «κήπος» έχει φυτρώσει στη μασχάλη της, που πιο αξύριστη… δεν πάει! Και όχι μόνο αυτό, αλλά, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία, δεν διστάζει να φορέσει αμάνικο φόρεμα και να σηκώσει και το χέρι!



Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Hilary Swank, με την αξυρισιά να πηγαίνει… σύννεφο. Σε συνδυασμό δε με το χρυσό φορεματάκι και το κολιέ, το αποτέλεσμα ήταν… «μούρλια»!



Η Tyra Banks, πάλι, την ξύρισε τη μασχάλη, αλλά ξέχασε να βγάλει το μουστάκι, το οποίο έκανε ΜΠΑΜ πάνω από το στόμα της, σε πλήρη αντίθεση με τα κάτασπρα δόντια της.



Τρίχα κάγκελο και για την Juliette Lewis, που τη βλέπετε στη φωτογραφία. Δεν πτοείται με τίποτα η γυναίκα.



Για το τέλος έμεινε η Monique, με πόδι... αρκούδας, το οποίο φυσικά δεν έκανε τον κόπο να ξυρίσει, προκειμένου να εμφανιστεί και να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: