Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ: Ο Δώνης νέος τεχνικός του «Δικέφαλου»



Ο Γιώργος Δώνης είναι πλέον και επισήμως ο αντικαταστάτης του Λάσλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.


Ο Έλληνας τεχνικός, που θα οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την επόμενη διετία, παρουσιάστηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα.

«Ηταν στρατηγική επιλογή η αλλαγή προπονητή. Κρίναμε ότι υπήρχαν στοιχεία στην ομάδα όχι όπως τα θέλαμε. Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω τον κ. Δώνη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής μας για την επόμενη διετία. Συζητήσαμε αρκετά μαζί του σε θέματα οργάνωσης, ταυτότητας, πειθαρχίας που θα έχει ο ΠΑΟΚ. Σε αυτά θα δώσουμε βαρύτητα για να έχουμε μια ομάδα που θα τη χαιρόμαστε όλοι», τόνισε ο κ. Βρύζας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης δήλωσε «πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που από σήμερα θα είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Εκπροσωπώ ένα μεγάλο σύλλογο».

Όπως υπογράμμισε, η επιλογή «ήταν εύκολη απόφαση. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με τον πρόεδρο το πλάνο ήταν ξεκάθαρο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε για μένα και το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα την αδειοδότηση. Υπήρχαν μόνο κάποια οικογενειακά θέματα στο να καταλήξω στην απόφασή μου. Εχω δύο παιδιά που παίζουν στον Παναθηναϊκό και ο ένας θα βγει στο εξωτερικό. Θα πρέπει σαν οικογένεια να ζούμε σε τρία σπίτια».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: