Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μακιγιάζ που εξαφανίζει την ακμή!



Η Cassandra Bankson εδώ και πολλά χρόνια δίνει έναν μεγάλο αγώνα με την ακμή. Όπως αποκαλύπτει και η ίδια το πρόβλημά της είναι ιδιαίτερα έντονο και της προκαλεί τεράστια ανασφάλεια.


Το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ είναι γεμάτο σπυράκια, όπως επίσης το στήθος και η πλάτη της. Η 19χρονη όμως φοιτήτρια δεν το έβαλε κάτω. Βρήκε ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ που κρύβει εντελώς τα σπυράκια και την κάνει να φαίνεται στην κυριολεξία άλλος άνθρωπος.

Μιλάμε για κανονική μεταμόρφωση και στο πρόσωπό της δεν φαίνεται ίχνος ακμής. Η Cassandra μαγνητοσκόπησε όλη τη διαδικασία του μακιγιάζ για να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη και δε δίστασε να εκτεθεί δείχνοντας πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ και πώς είναι μετά από τη μεταμόρφωσή της.

Το συγκεκριμένο video έχει κάνει περίπου 7,5 εκατομμύρια «κλικ» στο YouTube, γεγονός που έχει δώσει απίστευτο θάρρος και στην ίδια.

Μπορεί παλιότερα να μην ήθελε να βγαίνει από το σπίτι της, τώρα όμως προσπαθεί να χτίσει την αυτοπεποίθησή της και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Μάλιστα ασχολείται με το μόντελινγκ, κάνοντας τους πάντες να τρίβουν τα μάτια της με τη μεταμόρφωσή της.

 




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: