Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Οι «εκλεκτοί» του Σάντος



Τους «εκλεκτούς» που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία για το Euro στην Αυστρία ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξή του σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που «έκοψε» από την 25άδα, ενώ στάθηκε και στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας η οποία είναι χρονικά περιορισμένη από ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Οι 25 του Σάντος: Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Χολέμπας, Τζαβέλας, Τζιόλης, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης Φωτάκης, Φορτούνης, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης Σαμαράς, Σαλπιγγίδης Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου.

Η αρχική τοποθέτηση του Φερνάντο Σάντος: «Σήμερα θα δώσουμε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι μαζί μας στην Αυστρία. Στην προετοιμασία που θα κάνουμε ενόψει του Euro. Πριν δώσω τα ονόματα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που τελικά δεν θα είναι μαζί αλλά για κάποιους λόγους δεν θα είναι μαζί μας. Κάποιοι από αυτούς αγωνίστηκαν λίγα λεπτά, κάποιοι περισσότερα αλλά ανεξαρτήτως του χρόνου η βοήθειά τους ήταν πολύ σημαντική και γι’ αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους. Είναι σίγουρο ότι μπορεί να αισθανθούν αδικημένοι, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Είναι δίκαιο για κάποιον και άδικο για άλλον. Και γι’ αυτό για να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου. Το ότι δεν είναι στην λίστα δεν σημαίνει ότι δεν τους εμπιστεύομαι».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: