Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

50 εκατομμύρια η αμοιβή του "Iron Man"!



50 εκατομμύρια η αμοιβή του "Iron Man"!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο Robert Downey Jr, ο "Iron Man" είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος μέσα στην ομάδα των Avengers!
Συγκεκριμένα, ο 46χρονος ηθοποιός αναμένεται να εισπράξει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια για την εμφάνιση του στο "Avengers" αλλά και για κάθε μελλοντική εμφάνιση του "Ιron Man" στην μεγάλη οθόνη!
Η αμοιβή του Robert Downey απέχει...έτη φωτός από τις αμοιβές των υπολοίπων πρωταγωνιστών, όπως ο Mark Ruffalo, o Chris Hemsworth και ο Jeremy Renner που θα λάβουν συνολικά 2-3 εκατομμύρια δολάρια.
Αυτή η ανισότητα στις αμοιβές των πρωταγωνιστών εξηγείται από την συμφωνία του Robert Downey Jr στο να λαμβάνει μερίδιο των κερδών από κάθε εμφάνιση του Iron Man στην μεγάλη οθόνη, από το 2008 και για κάθε μελλοντικό project. Μετά από την επιβεβαίωση της παραγωγής ενός sequel για το "Avengers" και την υπέρβασή του 1 δις δολαρίων σε εισπράξεις για την πρώτη ταινία, δεν αποκλείεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η αμοιβή του Robert Downey.
Βέβαια, μέχρι στιγμής, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει ανάλογο deal του Johnny Depp, που από την συμμετοχή του στην σειρά ταινιών "Pirates Of The Caribbean" κέρδισε 250 εκατομμύρια δολάρια!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: