Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Mel Gibson: «Ναι, είμαι οξύθυμος!»


Τη σήμερον ημέρα κανένας celebrity δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα τελικά… Ο σεναριογράφος Joe Eszterhas μετά την πρόσφατη αντιδικία του με τον Mel Gibson πραγματοποίησε την προειδοποίησή του και έδωσε στεγνά τον οξύθυμο ηθοποιό!


Πριν λίγες ημέρες το TMZ.com δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο (ακούστε εδώ), όπου ο Gibson ωρύεται στον Eszterhas να του παραδώσει σύντομα το σενάριο για την ταινία “The Maccabees”, η οποία τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ.

Στις αρχές Απριλίου ο σεναριογράφος της ταινίας “Basic Instinct” είχε χαρακτηρίσει τον αστέρα του Χόλιγουντ ως «ευέξαπτο και επικίνδυνο άτομο» και είχε αποκαλύψει ότι στα χέρια του βρίσκονται κασέτες που αποδεικνύουν τον άσχημο χαρακτήρα του.

Οι κασέτες ηχογραφήθηκαν από τον γιο του σεναριογράφου, Nick, όταν βρίσκονταν για διακοπές στην Costa Rica τον περασμένο Δεκέμβριο, και περιέχουν -μεταξύ άλλων- υβριστικά σχόλια για τον John Lennon, την πρώην φίλη του, Oksana Grigorieva και τον Ari Emanuel, ιδρυτή του Endeavor Talent Agency.

Ο Gibson μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το ξέσπασμά του στην εκπομπή του Jay Leno “Tonight Show” και εξήγησε πως έχουν τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία.

«Πρώτ’ απ’ όλα κανείς δεν θα γνώριζε τίποτα αν ο Eszterhas δεν είχε στείλει στο The Wrap εκείνο το γράμμα όπου με κατηγόρησε για αντισημιτισμό», είπε αναφερόμενος στην εννιασέλιδη επιστολή του σεναριογράφου που δημοσιεύτηκε στις 9 Απριλίου.

Στη συνέχεια, για να δικαιολογήσει τις φωνές έβαλε στον Eszterhas, όπως ακούγεται καθαρά στο ηχητικό ντοκουμέντο, δεν δίστασε μεταξύ σοβαρού κι αστείου να παραδεχτεί ότι έχει οξύθυμο χαρακτήρα.

«Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά είμαι οξύθυμος», είπε προκαλώντας το γέλιο και στον παρουσιαστή και στο κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά την εκπομπή, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Gibson είναι εκρηκτικός χαρακτήρας…

«Όταν έμαθα ότι με είχε ηχογραφήσει, εκνευρίστηκα αφάνταστα. Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα ούτε μέσα στο ίδιο μου το σπίτι!», είπε και δικαιολόγησε τον εκνευρισμό του, που κατά τη γνώμη του ήταν «δικαιολογημένος».

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο Eszterhas απογοήτευσε τη Warner Brothers που είχε αναλάβει την παραγωγή του “The Maccabees” και τον Gibson, που θα τη σκηνοθετούσε.

«Όχι μόνο καθυστέρησε πολλούς μήνες να μας στείλει ένα προσχέδιο του σεναρίου, αλλά όταν το έστειλε, το γραπτό ήταν απαίσιο», εξήγησε ο βετεράνος του κινηματογράφου.

«Φαντάσου να χτίζεις ένα σπίτι», είπε στον Jay Leno. «Προσλαμβάνεις κάποιον να σου φτιάξει την οροφή, εκείνος έρχεται στο σπίτι, τρώει, συζητάει για την οροφή, ωστόσο δεν κάνει τίποτα στην πράξη και εσύ καταλήγεις να γίνεσαι μούσκεμα, γιατί το βράδυ ξεσπάει μπόρα».

«Εσύ δεν θα εκνευριζόσουν;», ρώτησε ο Gibson και συμπλήρωσε ότι τελικά ο Eszterhas παρουσίασε ένα προσχέδιο της ταινίας αλλά η Warner Brothers το απέρριψε.

Δείτε το video της συνέντευξης: 

 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: