Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο πιο σατανικός ντι Κάπριο στην κάμερα του Ταραντίνο


Ο πιο σατανικός ντι Κάπριο στην κάμερα του Ταραντίνο

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του «Django Unchained» ήρθαν επιτέλους στις οθόνες μας. Κρίστοφ Βαλτζ ως Δρ Σουλτς, Τζέιμι Φοξ ως Ντζάνγκο και Λεονάρντο ντι Κάπριο ως Κάλβιν Κάντι μέσα στα εποχής κοστούμια τους είναι απλώς ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να περιμένουμε.
Ειδικά ο ντι Κάπριο, ως ιδιοκτήτης φυτείας του Μισισιπί και ρατσιστής ως το μεδούλι δείχνει πραγματικά επικίνδυνος: με ένα σφυρί στο χέρι και εμφάνιση που υπογραμμίζει τη μέχρι σημείου εμμονής λεπτομέρεια (μαλλιά, μυτερό μούσι, τσιγάρο σε πίπα, δαχτυλίδι) και ύφος μοχθηρίας, δεν αφήνει περιθώρια να τον μπερδέψεις με κάτι άλλο από τον «βασικό κακό» της ιστορίας.


Η αισθητική εντελώς ρετρό, οι πρωταγωνιστές φιγούρες βγαλμένες από τον αμερικανικό εμφύλιο και η ιστορία του δραπέτη σκλάβου που προσπαθεί να απελευθερώσει τη γυναίκα του από το κάτεργο της φυτείας του Νότου είναι έτοιμη να ξετυλιχθεί στις οθόνες τα Χριστούγεννα (σύμφωνα τουλάχιστον με το πρόσφατο πόστερ).

Θυμίζουμε και τους υπόλοιπους ρόλους: η Κέρι Ουάσινγκτον είναι η Μπρουμχίλντα, γυναίκα του Django – Τζέιμι Φοξ και σκλάβα στη φυτεία του Κάντι, ο Σάμιουελ Τζάκσον είναι επίσης σκλάβος, αλλά με προνόμια, καθώς το σατανικό αφεντικό τον χρησιμοποιεί ως δεξί του χέρι, ο Κερτ Ράσελ είναι εκπαιδευτής των σκλάβων για μονομαχίες μέχρι θανάτου στο κλαμπ του Κάλβιν Κάντι, όπου οι γυναίκες - σκλάβες εκπορνεύονται και οι άντρες παλεύουν σε αρένα μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Σάσα Μπάρον Κόεν θα είναι ένας πλούσιος κληρονόμος που ο πατέρας του του κάνει δώρο τη Μπρουμχίλντα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: