Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Δωρεάν ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο



Χαρές που θα έκαναν οι κατασκευαστές input devices βλέποντας τη δωρεάν εφαρμογή Remote Mouse να κάνει πάνω κάτω ότι κάνει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.


Η σύνδεση μεταξύ του smart phone ή του tablet γίνεται μέσω WiFi ή 3G με την προϋπόθεση ότι στην περίπτωση του WiFi το PC που θέλετε να ελέγξετε και η φορητή συσκευή βρίσκονται στη διαχείριση του ίδιου router.

Εκτός από την εγκατάσταση της εφαρμογής στη φορητή συσκευή, χρειάζεται να εγκαταστήσετε και το ζευγάρι της στο desktop PC, το οποίο μπορεί να είναι Windows ή MAC. Αν έχετε κάποιο firewall θα σας ρωτήσει ενδεχομένως αν θέλετε να μπλοκάρετε το Remote Mouse, εσείς θα πείτε όχι και έτσι θα δημιουργηθεί μια υπέροχη σχέση.

Η προσομοίωση του mouse υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως click, double click, right click, scroll και drag. Επίσης υποστηρίζονται συνδυασμοί πλήκτρων και ειδικά πλήκτρα πληκτρολογίων PC και MAC.


Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, αν και σύμφωνα με το site του κατασκευαστή η Android έκδοση έρχεται σύντομα!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: