Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Απωθημένο φυγείν αδύνατο


ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ

Το να προσπαθείς να αποφύγεις ένα απωθημένο, είναι σαν να προσπαθείς να αποφύγεις ένα τρένο που έρχεται καταπάνω σου, ή έναν μετεωρίτη που έχει βάλει στόχο το κεφάλι σου, ή απλά κάποιον που σου έχει γίνει έμμονη ιδέα.


Γιατί αυτό είναι το απωθημένο. Μία έμμονη ιδέα, που μόλις πραγματοποιηθεί, εξαφανίζεται, όπως και τα κουνέλια από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού. Θα μου πεις τι σχέση έχει αυτή η παρομοίωση. Αλλά είναι κάτι εξίσου απορίας άξιον.

Αφού την μία μέρα ορκίζεσαι πως αυτός είναι ο έρωτας της ζωής σου, ο ένας και μοναδικός, ο αναντικατάστατος, και την άλλη ουπς… συγνώμη λάθος. Αλλά εντάξει, οι αλλαγές εντός 10 ημερών επιτρέπονται, ακόμα και μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο. Γιατί το να απομυθοποιηθεί ένα απωθημένο δεν χρειάζεται παραπάνω χρόνο..

Και του καημένου του χριστιανού τι του λες τότε? Συγνώμη αλλά δεν μπορώ τις μακροχρόνιες σχέσεις? Αν είναι καημένος δηλαδή. Γιατί αν σε έχει ταλαιπωρήσει καλά να πάθει. Διότι κάποιος λόγος θα υπήρχε που σου είχε γίνει απωθημένο. Και κάπως έτσι, τόσο απλά, αν σου δοθεί η ευκαιρία ,το μπαλόνι ξεφουσκώνει, και το απωθημένο απομυθοποιείται και εξαφανίζεται. Και συνεχίζεις την ζωή σου χωρίς έμμονες ιδέες. Τόσο απλά..

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: