Χρειάζονται μόνο δεκαπέντε λεπτά για να προετοιμάσετε αυτή την quiche - τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος σας.
Υλικά
6 μεγάλα αυγά, ελαφρά χτυπημένα
1 1/2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
2 φλιτζ baby σπανάκι, πλυμμένο και κομμένο
1 φλιτζ. τριμμένο Emmental
8 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. τριμμένο Cheddar
1 ζύμη σφολιάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς.
2. Σε ένα μπλέντερ χτυπήστε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Στρώστε τη ζύμη μια αλευρωμένη και βουτυρωμένη ταρτιέρα, τρυπήστε τη με το πιρούνι σε όλη την επιφάνεια και ψήστε τη για 10 λεπτά μέχρι να πάρει ελαφρύ χρυσό χρώμα. Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε τη να κρυώσει.
4. Στη συνέχεια, απλώστε το σπανάκι, το μπέικον και τα τυριά, ρίξτε από πάνω το μείγμα του αυγού και ψήστε τη για 40-45 λεπτά. Βγάλτε από το φούρνο, αφήστε τη να κρυώσει ελαφρώς για να μπορεί να κόβεται εύκολα και σερβίρετε.
Πηγη
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: