Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Μεταμορφώθηκε από τις πολλές πλαστικές! (pics)


Μεταμορφώθηκε από τις πολλές πλαστικές!
Τώρα κάνει την δική της εκστρατεία κατά των πλαστικών επεμβάσεων


Είναι μια από τις πιο γνώστες γαλλίδες ηθοποιούς που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις της και έχει αναστατώσει το κοινό. Ο λόγος για την Emmanuelle Béart που όπως αποκαλύπτει η ίδια ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις στα 27 της χρόνια. 

Τώρα η Emmanuelle βλέπει το πρόσωπό της να έχει παραμορφωθεί και οργανώνει εκστρατεία κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Παρόλο που η ίδια είχε πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.



«Στα 27 έκανα την πρώτη πλαστική επέμβαση στα χείλη και δεν πήγε καλά», αποκάλυψε και συνέχισε: «Όπως καταλαβαίνεται ακολούθησε κι άλλη επέμβαση γιατί αν μου άρεσε πραγματικά το στόμα μου δεν θα το είχα πειράξει». 

Η ίδια είναι σήμερα 47 χρόνων, έχει υποστεί ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι αρκετές φορές και εξομολογείται πως έχει μετανιώσει γι' αυτό. 

«Αν ήξερε ότι θα παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου θα είχα προσέξει περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Η Emmanuelle Béart έχει ξεκινήσει εκστρατεία κατά των πλαστικών επεμβάσεων και δηλώνει πως δεν κατακρίνει τις γυναίκες που πηγαίνουν στον πλαστικό χειρουργό, γιατί αυτό είναι ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό τους. 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: