Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Σε στάση εργασίας οι δάσκαλοι την Πέμπτη


Σε στάση εργασίας οι δάσκαλοι την Πέμπτη 
Συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ


Στάση εργασίας τεσσάρων ωρών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ.

Στόχος είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση νοσοκομειακών μονάδων κλπ.

Η στάση εργασίας αφορά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά η ΑΔΕΔΥ καλύπτει τους εργαζόμενους και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας, εφόσον με απόφαση των Νομαρχιακών Τμημάτων, αποφασιστούν ανάλογες δράσεις.

Στην Αθήνα, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Μαβίλη στις 12 το μεσημέρι, ενώ συγκεντρώσεις προγραμματίζονται σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, «διεκδικώντας ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς».

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: