Σε συνέντευξη που έδωσε στο Βήμα της Κυριακής η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλάει για το ρόλο της, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, “Δεσμά αίματος”.
Η ηθοποιός, που εμφανίζεται σε άκρως προκλητικές σκηνές, δηλώνει:
“Να βρω τον τρόπο να ερμηνεύσω μια γυναίκα που, ενώ τυπικά ζει στην Αθήνα του σήμερα, ταυτόχρονα κινείται σε έναν δικό της χωροχρόνο και πρακτικά και συναισθηματικά. Βεβαίως η πραγματική δυσκολία που έχω, όχι μόνο γι' αυτόν τον ρόλο, αλλά γενικώς, είναι να εξηγώ στους άλλους πώς επεξεργάστηκα τους ρόλους που παίζω. Γιατί δεν είναι κάτι που γίνεται συνειδητά, έρχεται στην πορεία”
και συνεχίζει:
“Δουλεύω εδώ και έξι-επτά χρόνια, αλλά ειλικρινά δεν μου έχει συμβεί ξανά να δω τον εαυτό μου κάπου και να μου έχει αρέσει τόσο πολύ όσο σε αυτήν την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Έχει το άγγιγμα του σατανά... δεν ξέρω. Και το παράξενο είναι ότι όλοι οι ηθοποιοί παίξαμε αμακιγιάριστοι”.
Πηγη 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/



0 σχόλια: