Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το νέο "καυτό" ζευγάρι της σόουμπιζ

Τζος Χάρτνετ και Αμάντα Σέιφριντ... Νέο αμόρε


Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, δύο από τα αγαπημένα ονόματα της νέας γενιάς του Χόλιγουντ είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι.

Η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) και ο Τζος Χάρτνετ (Josh Hartnett) γνωρίστηκαν τον Ιανουάριοαπό… προξενιό και φαίνεται ότι η "μαγιά έδεσε".

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Us Weekly" οι δύο ηθοποιοί ήρθαν αμέσως πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, αλλάακόμη είναι "διακριτικοί" ως προς την εξέλιξη της σχέσης.

"Ο Τζος είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων άνθρωπος και παρόλο που βγαίνουν συνέχεια μαζί, το πάει σιγά σιγά το πράγμα", μεταφέρουν φίλοι του ζευγαριού στο περιοδικό.

Η 26χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην ταινία "Mamma Mia" ως κόρη της Μέριλ Στριπ(Meryl Streep), στο παρελθόν είχε σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της Ντομινίκ Κούπερ (Dominic Cooper) και τον Ράιαν Φιλίπ (Ryan Phillippe) στο παρελθόν.

Αν μάλιστα θυμηθούμε τις δηλώσεις της περί της υγιεινής των ανδρών, το μόνο που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι ο Τζος Χάρτνετ είναι τουλάχιστον…καθαρός!
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: