Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Προσαγωγές στο Σύνταγμα (vids)


Σε εξέλιξη νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας και πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί μπροστά στη Βουλή,

ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προληπτικές προσαγωγές διαδηλωτών. 

Ομάδες της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, προσήγαγαν από διάφορα σημεία της Αθήνας συνολικά 60 ατομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, για εξακρίβωση στοιχείων.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν βρεθεί αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επεισόδια και το πιθανότερο είναι ότι οι προσαχθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι μετά το πέρας της συγκέντρωσης.

Λίγο μετά τις 15.30 έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο, ενώ στο Μοναστηράκι θα παραμείνει κλειστό και το Μετρό και ο ΗΣΑΠ.




Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε πανεργατικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από την ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ. Περίπου 2.000 πολίτες όλων των ηλικιών εξέφρασαν εκ νέου την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα, με πανό και ευφάνταστα πλακάτ και μετά από τρεις περίπου ώρες αποχώρησαν.





Συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους, ενάντια στα νέα μέτρα του μνημονίου και στην τρόικα. 

Το συλλαλητήριο οργανώνει η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και συμμετέχουν δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις, κόμματα και φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.

Διαβάστε επίσης

•Ειρηνικά έληξε το συλλαλητήριο – νέες συγκεντρώσεις το απόγευμα

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: