Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ανδρέας επιστρέφει


Η απομόνωση και οι δυσάρεστες σκέψεις για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Όπως πρώτη αποκάλυψε η «Εspresso», ο δημοφιλής παρουσιαστής συζητούσε
με κυπριακό κανάλι προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση με τηλεοπτικό concept που του ταιριάζει γάντι. Πριν από λίγες μέρες έπεσαν οι υπογραφές και τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του.

Η επανεμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου γίνεται μέσω ενός πρωτοποριακού reality, του οποίου την παραγωγή έχει η Highlights Production. Η κυπριακή εταιρεία παραγωγής από την αρχή έδινε γη και ύδωρ προκειμένου να αποσπάσει για την παρουσίαση την υπογραφή του παρουσιαστή.

Ο Γιάννης Σαββίδης από την εταιρεία παραγωγής μιλώντας στην «Espresso» πριν από λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει: «Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν είμαστε κοντά στις υπογραφές. Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικός στην πρότασή μας, περιμένουμε τη στιγμή που θα γίνει η πρεμιέρα του σόου και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει το ραντεβού προκειμένου να μπουν οι υπογραφές και μετά θα πούμε περισσότερα. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που ο Ανδρέας Μικρούτσικος βλέπει τόσο θετικά την παραγωγή αυτή».

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν από λίγες μέρες έφτασε ινκόγκνιτο στην Κύπρο για τις τελευταίες υπογραφές και για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για το τρέιλερ αλλά και για το πρωτοποριακό σόου. Για να αποφύγει, μάλιστα, τη δημοσιότητα ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έμεινε σε ξενοδοχείο, αλλά σε σπίτι πολύ στενού του φίλου στη Λευκωσία. Η εταιρεία παραγωγής Highlights μαζί με τον παρουσιαστή θα βγάλει στον αέρα ένα από τα πιο πρωτοποριακά reality show που παίζεται στην τηλεόραση. Ο τίτλος είναι «The huge secret» (το μεγάλο μυστικό). Η παραγωγή δεν αφήνει να διαρρεύσει το concept μέχρι την πρεμιέρα, όπως μάθαμε όμως έχει να κάνει με τη νέα μόδα του Διαδικτύου, flash mob. Ήδη πεντακόσιοι Κύπριοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για το reality.

O Ανδρέας Μικρούτσικος δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος με το concept και περιμένει με αγωνία τη στιγμή που θα μπει στον τελικό ρυθμό των προετοιμασιών. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πολύ μεράκι και είναι χαρούμενος γι’ αυτή την απόφασή του.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: