Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ο Beckham κυκλοφορεί στο σπίτι με… τα εσώρουχα!


Πριν κάποια χρόνια είχε προκληθεί σάλος για τις φήμες πως ο David Beckham φοράει εσώρουχα της γυναίκας του, Victoria Beckham. Τις φήμες αυτές «αναζωπύρωσε»
ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Ok!», λέγοντας πως κυκλοφορεί στο σπίτι του μόνο με τα… εσώρουχα, ενώ πριν τη γέννηση της κόρης του, εντελώς γυμνός!

«Μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ με τα εσώρουχα, αλλά όχι γυμνός. Ιδιαίτερα από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη μας, Harper Seven, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Καμία σχέση με το πώς ήμασταν με τα αγόρια Η απλότητα είναι πολύ σημαντική για μένα όπως και για τον Calvin Klein με τα δικά του σχέδια. Νομίζω στους άνδρες αρέσουν τα απλά πράγματα χωρίς υπερβολές», λέει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

«Το πιο σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου είναι ένα καλό ζευγάρι εσωρούχων. Μια σίγουρη και κομψή λύση για μένα είναι ένα ωραίο vintage τζιν παντελόνι, vintage μπότες κι ένα λευκό φανελάκι. Η συγκεκριμένη σειρά εσωρούχων θα μπορούσε να είναι το ξεκίνημα για κάτι διαφορετικό. Απλά τώρα είμαι πολύ απασχολημένος γιατί παίζω ποδόσφαιρό οπότε δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για το μέλλον. Ποιος ξέρει;», συμπλήρωσε ο Beckham.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: