Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΩΠΟ: TIPS ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ


Με σωστή διατροφή και επιλεγμένα καλλυντικά θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.
Ο συνδυασμός σωστής διατροφής και επιλεγμένης καλλυντικής φροντίδας είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για το αποτέλεσμα που θέλεις. Οι Βιταμίνες C και E είναι απαραίτητες γιατί μειώνουν τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη.

Μπορείς να τις πάρεις ως συμπληρώματα διατροφής ή να καταναλώνεις άφθονα φρούτα –πορτοκάλια ολόκληρα όχι χυμό– και λαχανικά, όπως οι πιπεριές, τα μπρόκολα και το κουνουπίδι για τη Βιταμίνη C, ή πράσινα φυλλώδη όπως το σπανάκι, καθώς και ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς και σπαράγγια για τη βιταμίνη Ε. Για τη φροντίδα του προσώπου, επίλεξε ένα καλλυντικό που περιποιείται και απολεπίζει ελαφρά την επιδερμίδα.

Δοκίμασε το νέο συμπλήρωμα διατροφής Acerola & Vitamin C από την Korres και τα αντιγηραντικά συμπληρώματα Time Perfection της Imedeen και Perfectil Platinum της Vitabiotics. Στο πρόσωπο χρησιμοποίησε την κρέμα Lipoacid Intensive της Synchroline με Βιταμίνη C για λάμψη και ομοιομορφία, καθώς και τον ορό αναζωογόνησης και λάμψης Turnaround Concentrate της Clinique.



Πηγή:madamefigaro.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: