Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Jane Hubert - “Ο Will Smith είναι μαλ*κας!”


Όσο κι αν αναπτύσσεται η φημολογία για την επανένωση του cast της σειράς “Prince Of Bell Air” στον τηλεοπτικό αέρα υπάρχει ένα μέλος του cast που δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Will Smith και δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ.
Η ηθοποιός Jane Hubert, που υποδύθηκε την Aunt Viv στην τηλεοπτική σειρά που έκανε διάσημο τον Will, απέρριψε πρόταση επανένωσης των πρωταγωνιστών με αφορμή φιλανθρωπικό γεγονός, δηλώνοντας: «Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστώ με αυτόν τον εγωπαθή μαλ*κα τον Will Smith, εκτός αν μου ζητήσει μια συγνώμη.

Βέβαια, είναι πολύ εγωιστής για να κάνει κάτι τέτοιο.» Η Hubert είχε αποχωρίσει από το 1993 από το show, λόγω επιπλοκών με το συμβόλαιο της, για να αντικατασταθεί από την ηθοποιό Daphne Reid. Όμως ποτέ δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Will. O ίδιος είχε μιλήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό για την δύσκολη συνεργασία τους: «Η Jane λογικά ήθελε να ονόμασουμε το show “The Aunt Viv Of Bel Air Show”. Την είχα ακούσει να λέει «Πως γίνεται να είμαι δέκα χρόνια στην showbiz και αυτός ο βρώμιάρης να έρχεται και να παίρνει αμέσως την δική του τηλεοπτική σειρά; Λογικά, για εκείνη είμαι ο Αντίχρηστος της τηλεόρασης!»

 Σε συνέντευξη που είχε δώσει την περασμένη χρονιά στο Βlack America Web, η Hubert είχε κατηγορήσει τον Smith και για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον της, λέγοντας: «Ο Will έκανε συνέχεια απαξιωτικά αστεία για τους μαύρους, όπως «Η μαμά σου είναι τόσο μαύρη, που όταν κοιτάει τα πόδια της είναι σαν να βλέπει το κεφάλι της!». Είμαι μια αφρο-αμερικανίδα μητέρα και δεν άντεχα να ακούω τέτοιες προσβολές.» Will τι λόγια ήταν αυτά;
 Πηγή:mtvgreece.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: