Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Budget Beauty Weekly: τα καλύτερα για το beaute σου μέχρι 20 ευρώ


BEAUTY NEWS - Budget Beauty Weekly: τα καλύτερα για το beaute σου μέχρι 20 ευρώ
Δοκιμάσαμε και προτείνουμε


Ποιος είπε ότι για να έχεις γεμάτο το νεσεσέρ σου θα πρέπει να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Για να γλιτώσεις το ψάξιμο στα καταστήματα και το χάσιμο χρόνου, εμείς κάθε εβδομάδα σου προτείνουμε budget friendly προϊόντα ομορφιάς που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε.


1. Avon Color Παλέτα σκιών 6 σε 1. Μια παλέτα σκιών με all-time classic γήινες αποχρώσεις, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις από ένα πρωινό έως ένα βραδινό εντυπωσιακό look. Τιμή: 19,50 ευρώ.
2. Oriflame Beauty Studio Artist Pressed Powder. Αυτή η πούδρα σε μορφή compact είναι ιδανική για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου αλλά και για γρήγορα ρετούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στα plus σημείωσε την ανάλαφρη σύνθεσή της που χαρίζουν ένα φυσικό και ομοιόμορφο τελείωμα στην επιδερμίδα. Τιμή: 13,50 ευρώ.
3. Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector, Daily all in one B.B.  Cream. Μια κρέμα 3 σε 1 με τις ευεργετικές ιδιότητες μιας B.B. Cream. Αυτή η κρέμα όχι μόνο θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου αλλά θα της χαρίσει μια ήπια κάλυψη με φωτεινότητα και θα την προστατεύσει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στον δείκτη SPF που περιέχει. Τιμή: 9,99 ευρώ.
4. & 6. Sephora Color Wand. Μια υπέρκομψη και συνάμα πρακτική συσκευασία που αποτελείται από 6 αποχρώσεις λιπ-γκλος για να επιλέξεις την κατάλληλη ανάλογα με το μακιγιάζ σου. Tιμή: 9,90 ευρώ, στα Sephora.

5.  L’Oreal Paris Μάσκαρα Mega Volume Collagene 24. Νέα άφιξη που λατρέψαμε! Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία των βιοσφαιρίδιων κολλαγόνου που περιέχονται στη σύνθεσή της χαρίζει ακόμη περισσότερο όγκο και ένταση στις βλεφαρίδες, με ακόμη πιο έντονο χρώμα. Τιμή: 19,79 ευρώ

6. Pantene Pro-V, Heat Defense Gloss Spray, Normal-Thick Hair. Το συγκεκριμένο σπρέι θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για τα μαλλιά σου ενάντια στη θερμότητα των εργαλείων styling, ενώ παράλληλα θα τους χαρίσει έξτρα λάμψη. Τιμή: 3,64 ευρώ.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: