Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Budget Beauty Weekly: Τα καλύτερα για το beauté σου μέχρι 20 ευρώ


BEAUTY NEWS - Budget Beauty Weekly: Τα καλύτερα για το beauté σου μέχρι 20 ευρώ
Δοκιμάσαμε και προτείνουμε


Ποιος είπε ότι για να έχεις γεμάτο το νεσεσέρ σου θα πρέπει να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Για να γλιτώσεις το ψάξιμο στα καταστήματα και το χάσιμο χρόνου, εμείς κάθε εβδομάδα θα σου προτείνουμε budget friendly προϊόντα ομορφιάς που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε!


1. Vichy Aqualia Thermal, 24ωρη ενυδατική κρέμα ημέρας. Τώρα σε νέα συσκευασία των 15ml, η Vichy σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις σε προνομιακή τιμή τη best-seller ενυδατική της κρέμα, η οποία εμπλουτισμένη με Ιαματικό νερό της Vichy, καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες, χαρίζοντάς της παράλληλα αντιοξειδωτική προστασία. 5 ευρώ (στα φαρμακεία).
2. Maybelline New York Τhe Colossal Volum’ Express Mascara, Cat Eyes. Τη λατρέψαμε γιατί ένα μόνο πέρασμα αρκεί για να δώσει απίστευτο όγκο στις βλεφαρίδες αλλά και για το "καυτό" animal print στο καπάκι της. Το κλειδί βρίσκεται στη σύνθεσή της με κολλαγόνο, καθώς επίσης και στο καμπυλωτό της βουρτσάκι, το οποίο κάνει το βλέμμα απλά ακαταμάχητο. 14,95 ευρώ.
3. Cien Bodycare, Aντιρυτιδική Κρέμα Χεριών. Πρόκειται για κρέμα χεριών πλούσια σε Βιταμίνη Ε η οποία ενυδατώνει και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης ενώ χάρη στην εμπλουτισμένη της σύνθεση με SPF 10 προστατεύει τα χέρια από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία. 1,99 ευρώ (στα Lidl).
4. Sephora Oh my Cherie Limited edition Σετ 5 βερνικιών. Μία πραγματικά έξυπνη αγορά, αφού αν αγόραζες ξεχωριστά τον ίδιο αριθμό βερνικιών, θα πλήρωνες παραπάνω! Αυτό που μας ενθουσίασε όμως είναι οι ultra glam αποχρώσεις τους, για υπέροχες εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ. 14,90 ευρώ.
5. Korres, Aμύγδαλο & Λινάρι, Σαμπουάν για ξηρά/αφυδατωμένα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από δίκταμο, ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας καθώς και βιοενεργό σύστημα πολυσακχαριτών, το συγκεκριμένο σαμπουάν θρέφει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά και ενισχύει τη φυσική άμυνα του τριχωτού. Στα plus η σύνθεσή του χωρίς σιλικόνη. 7,75 ευρώ (στα φαρμακεία).
6. Clinique Quickliner for Εyes Intense, μηχανικά μολύβια ματιών (Νο 03 Intense Chocolate, No 05 Intense Charcoal και No 02 Intense Plum). Κάνουν τη διαδικασία εφαρμογής eyeliner παιχνίδι ακόμα και για τις πρωτάρες του μακιγιάζ, ενώ παράλληλα χαρίζουν ένταση που διαρκεί όλη μέρα χωρίς να αλλοιώνεται. 18,90 ευρώ το ένα. 


Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: