Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Φορτισμένο "αντίο" για Μαρία Σαράφογλου και Κώστα Αρβανίτη



Τελευταία εκπομπή της εμφανίστηκε χθές η Μαρία Σαράφογλου, φανερά συγκινημένη. Η σύμβαση της παρουσιάστριας δεν ανανεώθηκε με τη ΝΕΤ και από τη Δευτέρα τη θέση της θα πάρει η Μάριον Μιχελιδάκη. Τέλος και για τον Κώστα Αρβανίτη στη ΝΕΤ.


Εμφανώς συγκινημένη, η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στο τέλος της εκπομπής αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Στο σημείο αυτό η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε, όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για φέτος. Το τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" για το 2011, τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" και για μένα. Από τη Δευτέρα θα σας ενημερώνει καθημερινά και για όλες τις εξελίξεις η συνάδελφος, Μάριον Μιχελιδάκη. Εδώ με τη δυνατή ομάδα του "Συμβαίνει Τώρα" μπρος και πίσω από τις κάμερες".

"Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, για την εμπιστοσύνη που δείξατε όχι μόνο στη ΝΕΤ και στην εκπομπή μας, αλλά και σε μένα προσωπικά. Σας εύχομαι καλή χρονιά, πιο αισιόδοξη, προπάντων υγεία, δύναμη και κουράγιο σε όλους μας! Να στε όλοι καλά, γεια σας!"

"Αντίο" είπε όμως και ο Κώστας Αρβανίτης, εμφανώς φορτισμένος. Η σύμβαση του δημοσιογράφου με τη δημόσια τηλεόραση έληξε και δεν ανανεώθηκε, με αποτέλεσμα η εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" να συνεχίσει από την ερχόμενη Δευτέρα χωρίς εκείνον.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: