Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

«Κομβικό ματς για εμάς»


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια
για άλλες απώλειες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αρχικά είπε: "Είναι σημαντικό ματς για εμάς μετά τα τρία άσχημα αποτελέσματα που είχαμε. Αυτό το ματς είναι κομβικό, πιστεύω πως έχουμε καταλάβει σε τι θέση βρίσκεται η ομάδα και νομίζω ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Και πρόσθεσε σχετικά με το πώς αναμένει τον ΠΑΟΚ: "Περιμένουμε μια δυνατή ομάδα, ξέρουμε ότι θα είναι κουρασμένοι μετά το ματς με την Τότεναμ. Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις τη νίκη σε αγγλικό γήπεδο. Πιστεύω, όμως, ότι θα είναι το ίδιο δυνατός".

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του ΠΑΣ επεσήμανε: "Τώρα με την αναζήτηση προπονητή όλοι οι παίκτες έχουμε συνηδητοποιήσει ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε να φανεί αυτό στο γήπεδο γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε άλλους βαθμούς στην έδρα μας".

Για το πού θα κριθεί το ματς δήλωσε: "Η δύναμη και το πάθος πρέπει να κυριαρχήσουν στην ομάδα μας. Αυτά σε συνδυσσμό με την τακτική πιστεύω ότι θα φέρουν κάτι άλλο".

Κατέληξε μιλώντας για τον κόσμο που περιμένει στο γήπεδο: "Είναι έξτρά κίνητρο για εμάς να γεμίσει το γήπεδο, να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι".

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: