Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Διεκόπη ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ


Ήταν το 15ο λεπτό του αγώνα Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ στην Καισαριανή, όταν χωρίς προφανή αιτία ο επόπτης Γουργιώτης δέχθηκε στην πλάτη καρέκλα που εκτοξεύθηκε από την εξέδρα.
Το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και δεν είχε δημιουργηθεί κάτι που θα προδίκαζε μια τέτοια εξέλιξη.

Στο γήπεδο υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ και έτσι από την έναρξη της αναμέτρησης είχε αρχίσει ένας πόλεμος συνθημάτων και τίποτα παραπάνω. Ξαφνικά η καρέκλα χτύπησε τον επόπτη χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Ο διαιτητής Βοσκάκης εφαρμόζοντας τον κανονισμό αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Εκεί ακολούθησε σύσκεψη των διαιτητών, του παρατηρητή και των αρχηγών των δυο ομάδων. Η απόφαση ήταν η οριστική διακοπή της αναμέτρησης με υπαιτιότητα της γηπεδούχου. Αυτή τη στιγμή συντάσσεται το φύλο αγώνα.

Ο γιατρός του αγώνα Μιχάλης Αναγνώστου έκανε δηλώσεις και είπε ότι η καρέκλα βρήκε την αριστερή ωμοπλάτη του διαιτητή. Του δημιουργήθηκε θλαστικό τραύμα 10-12 εκατοστών και δεν μπορούσε να σηκώσει το αριστερό του χέρι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι μίλησε έξω από τα δόντια:

«Το ποδοσφαιρο ειναι θέαμα κι όταν δεν μπορείς να προσφέρεις ασφάλεια στους ''ηθοποιούς'' πρέπει να σταματάει. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για τους αντιπάλους μας. Είναι μια καλή ομάδα και δεν τους αξίζει να έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Καταλαβαίνω ότι οι μικρές ομάδες δεν έχουν υψηλών προδιαγραφών γήπεδα. Η Ομοσπονδία πρέπει να οργανώσει το Κύπελλο που είναι ένας πολύ καλός θεσμός. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους να δουν τί συμβαίνει γύρω τους. Καταλαβαίνω γιατί οι μικρές ομάδες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες ομάδες, αλλά αν έχουν ομάδες. Λυπάμαι αλλά σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να έχουμε αγώνες είτε για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο.

Αφού δεν γίνεται να αλλάξουμε τους κανονισμούς, ήρθαμε να παίξουμε. Αλλά και αυτή η ομάδα πρέπει να έχει ένα κατάλληλο γήπεδο. Ας ανοίξουν το ΟΑΚΑ. Πόσες τραγωδίες πρέπει να ζήσουμε για να αλλάξουμε μερικά πράγματα. Στην Ευρώπη όπου έχω δουλέψει δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο.΄Και αλλού έχουν άσχημα γήπεδα. Όμως σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα αλλάζουν γήπεδο. Εδώ δεν υπάρχουν συνθήκες για θέαμα. Είναι αδύνατον να μιλήσουμε για τους οπαδούς. Εγώ είμαι πολύ μικρός για πω κάτι στους φιλάθλους, αλλά το χει πει ο Μ.Λούθερ Κινγκ: ''Έχω ένα όνειρο''. Κι εγώ έχω ένα όνειρο. Να δω τους οπαδούς μας να μπορούν να πιουν έναν φραπέ με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν τους αγώνες. Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνω μια βόλτα με τους παίκτες μου και να φοβόμαστε να περπατήσουμε. Χθες στην βόλτα που κάναμε ήρθαν άνθρωποι μας έδωσαν συγχαρητήρια, ήπιαν καφέ μαζί μας και μας έδωσαν και δώρα. Αντιλαμβάνομαι την πίεση για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη , αλλά αυτά πρέπει να σταματήσουν. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μας φιλάθλους που ήρθαν να μας βοηθήσουν και έδειξαν την συμπαράστασή τους στον Σαλπιγγίδη».


Για το νέο του σπίτι είπε:

«Είναι στην Καλαμαριά, είναι πολύ όμορφο, το έχω δει σύντομα θα μπω».

Όσο για την διάρκεια του συμβολαίου του σπιτιού χαμογέλασε και δήλωσε:

«Είπα ότι είμαι επαγγελματίας. Όμως, είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο. Αν μπορώ να βοηθήσω τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο όνειρο θα το κάνω».

Τέλος έκανε ευχές για το 2012:

«Εύχομαι υγεία σε όλους και στην Ελλάδα να βγει από το τούνελ στο οποίο έχει μπει».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: