Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

«Στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες»


<<Ston erwta den uparhoun kanones>>

Φέτος πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA «Με λένε Βαγγέλη», υποδυόμενη ένα χαρακτήρα ο οποίος απέχει αρκετά από το δικό της.
Το μόνο κοινό το οποίο εντοπίζει η ηθοποιός είναι το γεγονός ότι μπορεί και εκείνη να γίνει πολύ εκρηκτική και κυκλοθυμική, όταν στη ζωή της τα πράγματα έρχονται σε ανισορροπία, όταν νιώθει ότι απειλείται, όταν νιώθει ότι πιέζεται.

Η Κλέλια Ρένεση είναι κατηγορηματική όσον αφορά το τι δεν μπορεί να ανεχτεί: «Δεν μπορώ το “δήθεν” και την υποκρισία. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πρέπει να τα έχουν με όλους καλά, που θέλουν να έχουν πάντα την πλάτη τους καλυμμένη, που είναι “χλιαροί”, γιατί δεν θέλουν να πάρουν θέση, φοβούμενοι τις επιπτώσεις. Η δειλία και η ανανδρία δημιουργούν τις μεγαλύτερες χαζομάρες και παρεξηγήσεις που υπάρχουν. Προτιμώ έναν άνθρωπο ο οποίος έχει λάθος αλλά υποστηρίζει μέχρι τέλους την άποψή του, παρά έναν άνθρωπο που δεν παίρνει θέση, δεν εκδηλώνεται καθόλου. Δεν συγχωρώ την ανυπαρξία».

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της μιλάει και για μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχε πριν από λίγο καιρό, όταν λιποθύμησε εν ώρα παράστασης: «Ήταν μια μικρή άτυχη στιγμή. Μου έπεσε λίγο η πίεση, τίποτα σημαντικό. Πιστεύω ότι είχε να κάνει με τους ρυθμούς μου, με τα γυρίσματα, το θέατρο· εκείνη την ημέρα, δεν είχα προλάβει να φάω και κατέρρευσε ο οργανισμός μου». Είναι μια από τις πιο sexy και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, όπως αποκαλύπτει όμως, ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί: «Αν είναι να έρθει, θα έρθει.

Το παιδί είναι άλλη ιστορία. Δεν νιώθω ότι είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύω ότι είμαι αυτό που λένε “γεννημένη μανούλα”· απλώς θεωρώ ότι, όταν έρθει η στιγμή, θα υποστηρίξω τη μητρότητα με όλη μου την ψυχή. Δεν θα το οργανώσω». Η ίδια δεν είναι συμβατική στο θέμα του παιδιού, καθώς θεωρεί ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες. «Αυτό που προστάζει είναι το συναίσθημα» καταλήγει η ηθοποιός.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: