Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Γιατί οι κοπέλες μας ντύνονται έτσι;» ( photos )



Αυτό διερωτάται ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου στη βρετανική «Daily Mail», ο οποίος έκανε ένα οδοιπορικό σε τέσσερις μεγάλες πόλεις της Αγγλίας, για να πάρει απαντήσεις!



 

Το άρθρο ξεκινάει με γλαφυρές περιγραφές των κοριτσιών: «Είναι οκτώ το απόγευμα στο Machester και κάνει παγωνιά, αλλά, αν κρίνει κάποιος από την αμφίεση των νεαρών κοριτσιών, θα νόμιζε πως έχει λιακάδα και καύσωνα! Το ύφασμα που καλύπτει τα σώματα από το κρύο είναι μόλις λίγων εκατοστών. Μόνο το ψεύτικο μαύρισμα καλύπτει τους μώλωπες στα κορμιά τους, καθώς τρεκλίζουν στα ψηλά τακούνια τους και είναι πιασμένες αγκαζέ, για να μην πέσουν κάτω».

Και συνεχίζει εξίσου απολαυστικά: «Η ενδεδειγμένη ενδυμασία τους, μικροσκοπικές φούστες, ανοιχτά tops και ψηλές γόβες, κάποτε άρμοζε μόνο στις ιερόδουλες στις πιάτσες. Τώρα είναι mainstream και τη φορούν όλες οι Βρετανίδες κάτω των 30».

 

Για να δούμε τι είπε η Joanne από το Newcastle: «Απόψε ψάχνω για δράση. Πρέπει να ντυθείς έτσι για να σε προσέξουν. Αν έχεις μεγάλα β…α βοηθάει. Είμαι “εύκολη”, αλλά δεν με νοιάζει, όσο χρησιμοποιώ προστασία, είναι όλα καλά».

Η Joanne μένει ακόμα με τους γονείς της, είναι ιδιωτική υπάλληλος και αγοράζει γόβες και μίνι φούστες με τα λεφτά του πατέρα της. Η κοντή της φούστα δεν εμποδίζει το εσώρουχό της από το να «εμφανίζεται» σχεδόν σε κάθε της κίνηση, στο δεξί της χέρι έχει χτυπήσει τατουάζ που γράφει: «Ωμό σεξ».

Και εις ανώτερα! Μια παρόμοια έρευνα στην Ελλάδα θα έκανε θραύση!
Πηγη


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: