Η Κλέλια Ρένεση ξεχώρισε από το «Μίλα μου βρώμικα» και φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega «Με λένε Βαγγέλη», καθώς και στην παράσταση «Αθώος ή ένοχος» στο θέατρο «Κάππα».
Η ηθοποιός μίλησε στο HELLO! για τους νέους της ρόλους και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει. «Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση έχω δουλειά, μια και για πολλούς συναδέλφους μου, όπως άλλωστε και για πολύ κόσμο, αυτή η περίοδος είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Αυτό που αναζητά και επιτάσσει η εποχή δεν είναι μόνο να είσαι ένας καλός επαγγελματίας, αλλά και ένας σωστός άνθρωπος και ένας τίμιος συνεργάτης» εξομολογείται η Κλέλια Ρένεση.
Μιλώντας για το δικό της ξεκίνημα στο χώρο, η ηθοποιός αναφέρει: «Μου δόθηκαν ευκαιρίες, κάτι που συμβαίνει σπάνια στο χώρο μου, στις οποίες ανταποκρίθηκα, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. Η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι μόνο γλέντια, φώτα και χαρές, αλλά υπάρχουν από πίσω και πολλές δυσκολίες και παγίδες. Θα συνεχίσω να προσπαθώ με την ίδια δύναμη, όσο αυτό που κάνω μου δίνει ενέργεια και τροφή. Είμαι συνειδητοποιημένη και ξέρω ότι δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι για πάντα ηθοποιός».
Θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες του χώρου, η ίδια όμως, σχολιάζοντας την εμφάνισή της, αναφέρει: «Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι να τελειώσω το σχολείο δεν είχα ιδέα αν ήμουν ωραία ή όχι. Δεν το εισέπραττα αυτό από τους άλλους, ούτε το άφησα ποτέ να με επηρεάσει. Και η απόδειξη είναι ότι δεν έχω καθρέφτη στο σπίτι μου. Φυσικά και θέλω ως γυναίκα να είμαι περιποιημένη και όμορφη, αλλά μέχρις ενός σημείου. Πιστεύω, όμως, ότι η ομορφιά έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε μέσα μας».
Περισσότερα, στο περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί.
Πηγη




0 σχόλια: