Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Παραλίγο τραγωδία για την κούκλα του ελληνικού αθλητισμού


Παραλίγο τραγωδία για την κούκλα του ελληνικού αθλητισμού. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν, η πανέμορφη Βούλα Παπαχρήστου έπεσε θύμα ενός σπάνιου, χωρίς αμφιβολία, ατυχήματος που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.


Ενα απίστευτο... τρακάρισμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν η αιτία που η Βούλα Παπαχρήστου είδε τον χάρο με τα μάτια της, αφού της γύρισε η γλώσσα και χωρίς την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν τρία άτομα τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Συγκεκριμένα, η όμορφη ξανθιά έκανε το πρόγραμμά της με τρέξιμο τραβώντας το έλκηθρο με τα βάρη. Οπως ήταν επόμενο, το κεφάλι της ήταν κατεβασμένο και δεν πρόσεξε τον νεαρό αθλητή Δημήτρη Χήνη που έτρεχε κι εκείνος, από την αντίθετη όμως κατεύθυνση. Από αβλεψία και των δύο το κακό δεν άργησε να γίνει, αφού συγκρούστηκαν με μεγάλη σφοδρότητα.

Η Βούλα Παπαχρήστου χτύπησε με δύναμη το κεφάλι της στο στήθος του συναθλητή της και έπεσε λιπόθυμη. Η γλώσσα της γύρισε και αμέσως έτρεξαν για την παροχή πρώτων βοηθειών οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Θέμης Μαρσέλος, καθώς και ο αθλητής Μάκης Στεργιούλης.

Οι τρεις τους έκαναν μεγάλο αγώνα για να ανοίξουν το στόμα της και να επαναφέρουν τη γλώσσα της Βούλας για να μπορέσει να πάρει ανάσα. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφεραν να σώσουν την πανέμορφη πρωταθλήτρια και αμέσως διακομίστηκε στο ΚΑΤ για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι γιατροί τής έκαναν αξονική και μαγνητική τομογραφία στο κεφάλι και τον αυχένα, χωρίς ευτυχώς να διαπιστωθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Η πρωταθλήτριά μας έχει ράγισμα στο δεξί χέρι και ράμματα στα χείλη.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Βούλα Παπαχρήστου, η οποία φαίνεται να έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ: «Χτύπησα με δύναμη στο στήθος του Δημήτρη και έπεσα λιπόθυμη στο έδαφος. Από την πτώση χτύύπησα στα χείλη μου και είχα ματώσει. Ευτυχώς ήταν κοντά ο Πομάσκι, ο Μαρσέλος και ο Στεργιούλης και έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες. Η γλώσσα μου είχε γυρίσει και έκαναν προσπάθειες να μου ανοίξουν το στόμα. Οπως μου είπαν, δυσκολεύτηκαν αρκετά γιατί το στόμα μου δεν άνοιγε και ήταν έτοιμοι να μου σπάσουν τα μπροστινά δόντια. Ευτυχώς, μετά από αρκετές προσπάθειες μου άνοιξαν το στόμα και τράβηξαν τη γλώσσα. Αν αργούσαν λίγο ακόμα, ίσως να μη μιλούσαμε τώρα. Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οσο για τον αθλητή που συγκρούστηκε μαζί του, δεν του κρατάει κακία. «Τόσα χρόνια που κάνω αθλητισμό δεν έχω συναντήσει τέτοιο περιστατικό. Είναι τελείως... κουφό να διατρέξει κίνδυνο η ζωή σου από τέτοιο ατύχημα. Ομως δεν νομίζω ότι πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες. Ηταν άπειρο και το παιδί, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Δόξα τω Θεώ, γλίτωσα τα χειρότερα. Στο κρεβάτι, πάντως, δεν πρόκειται να μείνω. Θα επισκεφθώ αύριο (σ.σ.: σήμερα) τον γιατρό και αν μου δώσει το ΟΚ, θα ξεκινήσω προπονήσεις έστω και πιο χαλαρά. Θα κάνω ποδήλατο, κοιλιακούς και ό,τι μπορώ».

Πηγη:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: