Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Kαυτός «Άγγελος» μέσα στο φθινόπωρο (photos)


Μπορεί να μην την κρατήσουν «ζεστή» όταν πιάσουν τα κρύα, αλλά σίγουρα φορώντας τα προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας.

Ο λόγος για την εκθαμβωτική Αντριάνα Λίμα που ποζάροντας με τη νέα κολεξιόν εσωρούχων της Victoria Secret κάνει την ανδρική φαντασία να οργιάζει. Όχι βέβαια ότι αφήνουν και πολλά στη φαντασία οι νέες δημιουργίες της γνωστής εταιρείας… Αυτή τη φορά αναμένεται τον κατάλογο με τα εσώρουχα να «χαζεύουν» περισσότερο οι άνδρες για τις ναζιάρικες πόζες της Λίμα, παρά οι υποψήφιες πελάτισσες.



Μπορεί η τελευταία δουλειά της πριν από την εν λόγω φωτογράφηση να ήταν τον περασμένο Απρίλιο για την -παρουσίαση μαγιό- ωστόσο και μέσα στο καλοκαίρι δεν είχε αφήσει τους θαυμαστές της παραπονεμένους. Αρκετοί παπαράτσι κατάφεραν να την απαθανατίσουν με μικροσκοπικά μαγιό στην παραλία, όπου περνούσε τις διακοπές της, παρέα με τον σύζυγο και την κόρη της Βαλεντίνα.



Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν του διασημότερου ίσως οίκου εσωρούχων. Κάποιες από τις νέες δημιουργίες δείχνουν σέξι -ειδικά πάνω στο εκρηκτικό σώμα του κορυφαίου μοντέλου- άλλες πάλι είναι περισσότερο παιχνιδιάρικες.



Ροζ σορτσάκια με λουλούδια και εσώρουχα σε σκουρόχρωμη δαντέλα, όπως μπλε και μαύρο, είναι μόνο μερικά από τα εσώρουχα που φόρεσε το φημισμένο μοντέλο. Το σίγουρο είναι ότι και η φετινή κολεξιόν θα περιλαμβάνει κάτι για όλα τα γούστα.



Αν και έγινε μαμά πριν από δύο χρόνια, η Αντριάνα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να ανακτήσει τη σιλουέτα της. Έτσι, ακόμα και σήμερα στα τριάντα της -ηλικία που για κάποια μοντέλα μπορεί να σημάνει ακόμα και το τέλος της καριέρας τους- κλέβει την παράσταση με μεγάλη ευκολία και από το πιο εντυπωσιακό ανερχόμενο μοντέλο.



Η Λίμα μαζί με τους υπόλοιπους «Αγγέλους» της Victoria Secret, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Κάντις Σουάνπολ, Λίλι Αλντριτζ και Μιράντα Κερ, συμφώνησε να εμφανιστεί στην επίδειξη μόδας του οίκου τον επόμενο μήνα. Η τελευταία μάλιστα θα παρουσιάσει και το φετινό, ακριβότερο σουτιέν του οίκου, αξίας δυόμισι εκατομμυρίων δολαρίων.


Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: