Γεμίζει κατά έναν παίκτη το κέντρο του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Γιώργος Φωτάκης που είχε υποστεί θλάση στον προσαγωγό, πήρε χθες μέρος στην προπόνηση της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι για το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι που δίνει ο Δικέφαλος για το Πρωτάθλημα της Super League. Η παρουσία του Φωτάκη στο κέντρο του ΠΑΟΚ δίνει άλλον αέρα στη μεσαία αλλά και την επιθετική γραμμή της ομάδας, αφού ο 30χρονος αμυντικός μέσος διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και με τα σουτ που επιχειρεί αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες. Επίσης έχει τη δυνατότητα να δώσει το εύκολο γκολ στην ομάδα του, κάτι που χρειάζεται όσο τίποτε τον τελευταίο καιρό δεδομένου ότι παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης, ψυχολογικής και σωματικής, οι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια.Αν επιβεβαιωθεί και σήμερα ότι ο Φωτάκης είναι έτοιμος να αγωνιστεί, δίνεται η ευκαιρία στον Λάσλο Μπόλονι να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, δεδομένου ότι την επόμενη Πέμπτη υπάρχει και το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο για τους ομίλους του Europa League. Στο παιχνίδι αυτό, ενδέχεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Πάμπλο Γκαρσία. Ετσι, δυναμώνει πάρα πολύ το κέντρο της ομάδας.
Οι Ρουμάνοι συνεχίζουν να πλέκουν σενάρια για πωλήσεις παικτών στον ΠΑΟΚ μετά το ταξίδι των Μπόλονι και Κωνσταντινίδη στο παιχνίδι Στεάουα - Ραπίντ, αλλά στα γραφεία της Τούμπας δεν υπάρχουν περιθώρια για την υλοποίηση των σεναρίων αυτών, παρά μόνο για περικοπές. Μπορεί ο Μπόλονι να δήλωσε στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης ότι θα ήθελε κάποιον από τους Ραντόι, Νικουλάε και Τανάσε στον ΠΑΟΚ, για την ώρα όμως πρέπει να αρκεστεί στην έκφραση επιθυμιών αφού τα ταμεία της Τούμπας είναι άδεια και όταν γεμίσουν θα οφείλουν να καλύψουν άλλες πιο επείγουσες υποχρεώσεις, όπως η πληρωμή των ποδοσφαιριστών. Βέβαια, με την οικογένεια Σαχπατζίδη να έχει μπει πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, δεν είναι απίθανο τον Ιανουάριο να γίνει κάποια έκπληξη. Προς το παρόν, όμως, κάτι τέτοιο δεν περνά από το μυαλό του Θόδωρου Ζαγοράκη και των συνεργατών του.
Πηγη:.madata.gr




0 σχόλια: