Θέσεις εργασίας προσφέρει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος. Αναζητούνται εργαζόμενοι για να ενταχθούν σε καταστήματα στη δυτική κυρίως Θεσσαλονίκη. Διαβάστε πού μπορείτε να στείλετε βιογραφικό…
Η εταιρεία, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Ημερησία», θέλει να εντάξει στο δυναμικό των καταστημάτων της στη δυτική Θεσσαλονίκη υπεύθυνους για Κρεοπωλείο, Οπωροπωλείο, Αλλοιώσιμων, Τυποποιημένων προϊόντων και Ταμείων, αλλά και μόνιμους υπαλλήλους διαφόρων τμημάτων.
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις εργασίας, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία τριών ετών σε αντίστοιχη θέση ή γενικότερα στον χώρο των τροφίμων. Να έχουν απολυτήριο Λυκείου, ενώ πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα θεωρηθεί ως πρόσθετο προσόν.
Η εταιρεία προσφέρει: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει υψηλές αποδοχές, bonus βάσει στόχων. Συνεχής εκπαίδευση. Μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Στο δημοσίευμα της «Ημερησίας» αναφέρεται παράλληλα πως ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος αναζητά προσωπικό για μόνιμη απασχόληση στα παρακάτω τμήματα των καταστημάτων της: Delicatessen, Έτοιμα Φαγητά, Οπωροπωλείο, Τυποποιημένα Προϊόντα, Ιχθυοπωλείο, Κάβα, Κρεοπωλείο, Ταμεία.
Στους νέους συνεργάτες παρέχονται ικανοποιητικές αποδοχές, δυναμικό περιβάλλον εργασίας με άρτια εκπαίδευση και κυρίως μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές μπορούν να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα on line στο www.abcareers.gr, σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «ΠΚΔΘ».
Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα προσλάβει και έναν νέο συνεργάτη, ειδικότητας Oracle Hyperion planning analyst (OHPA2). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποχρεωτική εμπειρία 3-5 ετών σε σχεδιασμό Oracle Hyperion.
Ακόμη, σύμφωνα με την «Ημερησία», θα πρέπει να έχουν πτυχίο στην Πληροφορική & Τεχνολογία Υπολογιστών, ή οποιαδήποτε άλλη γνώση των τεχνικών προσανατολισμού. Οι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στην παρακάτω Διεύθυνση: Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Απασχόλησης: Λεωφόρος Σπάτων 81, Γέρακας Αττικής, Ταχυδρομικός Κώδικας: 153 10, Αγία Παρασκευή Τ.Θ. 60011.
Πηγη
0 σχόλια: