Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Στρώσ' το σε λιγότερο από 30" Φτιάξε το κρεβάτι σου στο πι και φι!


Το στρώσιμο του κρεβατιού είναι πράγματι από τις πιο βαρετές δουλειές! Για κάποιους μάλιστα είναι και τελείως μάταιο…


Με το που ξεμπέρδεψες με τον Στρατό και απαλλάχθηκες από το περίφημο κρεβάτι-φάκελο, έδωσες όρκο ιερό να μην ξαναστρώσεις ποτέ κανένα κρεβάτι. Τέρμα η αγγαρεία! Ωστόσο, το ξέστρωτο κρεβάτι με το κουρελιασμένο πάπλωμα σε μια γωνιά δίνει την αίσθηση ενός δωματίου εγκαταλελειμμένου. Κάνει την κρεβατοκάμαρά σου να φαίνεται ακατάστατη και… αχρησιμοποίητη. Τι θα ’λεγες αν μπορούσες να το αλλάξεις αυτό πανεύκολα, χωρίς να χρειάζεται να περνάς τα πρωινά σου με συμμαζέματα και διπλώματα;

Η ανιαρή διαδικασία μπορεί να απλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και μέσα σε μισό λεπτό να έχεις ένα κρεβάτι ακαταμάχητο για ξάπλωμα. Άλλωστε τα κρεβάτια με τις μεγαλύτερες… επιδόσεις είναι αυτά που σε προκαλούν με την καλή τους εμφάνιση.

Άνοιξε χώρο. Απάλλαξε το κρεβάτι σου από τα μαξιλάρια. Χρειάζεσαι άπλετο χώρο για να δουλέψεις.

Τίναξε το πάπλωμα στο κρεβάτι. Στάσου από την πλευρά του κρεβατιού που είναι πιο κοντά στην πόρτα και με μια απότομη κίνηση τίναξε το πάπλωμα κατά μήκος του κρεβατιού - καθώς η ευθυγράμμιση του παπλώματος στο κρεβάτι παραμένει μέχρι σήμερα άλυτο πρόβλημα, κάν’ το να φαίνεται τέλειο από την πλευρά που το κοιτάς περισσότερο: από την πόρτα! Σε αυτή τη φάση πρέπει απλώς το πάπλωμα να είναι παράκεντρο, οπότε στόχευσε ψηλά και μακριά: ευθυγράμμισέ το στην πλευρά των ποδιών, δίνοντας έξτρα μήκος στην απέναντι πλευρά του προσκέφαλου.

Ζύγισέ το. Από την πλευρά που ήδη βρίσκεσαι, τράβα το πάπλωμα προς τα σένα μέχρι η πλευρά του να γίνει παράλληλη με το πάτωμα και το πάπλωμα να κεντραριστεί στο κρεβάτι. Μην τρελαθείς αν δεν το πετύχεις τέλεια! Πήγαινε τώρα στην πλευρά των ποδιών και τράβα το πάπλωμα προς τη μεριά σου, μέχρι να καλύψει την άκρη του κρεβατιού και να κρέμεται και κάποια εκατοστά προς τα κάτω. Θα το έχεις πετύχει στην εντέλεια όταν στην απέναντι πλευρά το πάπλωμα θα υπολείπεται κάποια εκατοστά από το κεφαλάρι.

Γεφύρωσε το χάσμα. Χρησιμοποίησε τα μαξιλάρια για να καλύψεις το κενό που έχεις δημιουργήσει μεταξύ παπλώματος και προσκέφαλου. Μπορείς να τα βάλεις απλώς ξαπλωτά ή να δημιουργήσεις μια πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση βάζοντάς τα να ακουμπήσουν υπό γωνία στο κεφαλάρι. Αυτό ήταν! Και χωρίς βαρετά διπλώματα και ξεδιπλώματα!
Πηγη:



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: